Region

Svet

Slavko Banjac se vraća na muzičku scenu koncertom u Sava Centru! (VIDEO)

Pevač moćnog glasa koji se tokom svoje karijere uvek nesebično i drage volje odazivao i učestvovao na mnogobrojnim humanitarnim koncertima! Na radost publike i brojnih obožavatelja, Slavko Banjac se vraća na muzičku scenu koncertom koji će održati u Sava Centru 16.maja u 20 časova. 

Slavko Banjac se vraća na muzičku scenu koncertom u Sava Centru! (VIDEO) Promo



Umetnik moćnog glasa, čiji se hitovi poput "Daleko negde, ko zna gde", "Uzmite dušu, uzmite sve", "Ne verujem lepim ženama", "Kasno je", "Ja imam nekog, a ti si sam", "Pevaću da te zaboravim" i danas rado slušaju uprkos dvodecenijskoj pauzi, ističe: 

"U ovaj koncert i novi album sam utkao mnogo emocija i siguran sam da će publika to umeti da prepozna. To je moj povratak i novi početak."

Slavko Banjac rođen je u Trsteniku 17.10.1957. godine. Osnovno obrazovanje i osnovnu muzičku školu pohađao je u rodnom Trstenuku. Srednje muzičko obrazovanje stekao u muzičkoj gimnaziji "Dr Vojislav Vučković" u Nišu 1976. godine, na teoretskom odseku. Tokom školovanja za budućeg profesionalnog muzičara izabrao je klavir kao prvi, a hornu kao drugi instrument.

Prvi solistički album izdaje 1987. godine pod nazivom "Jedini greh", odmah zatim 1989. godine i drugi album "Ne truje me ovo vino". Slede albumi pod nazivom "Ej živote, što je uze" 1990. godine,  "Pevaću da te zaboravim" 1991. godine, "Kasno je" 1993. godine, sa kog su se izdvojili veliki hitovi "Daleko negde,ko zna gde", "Ne verujem lepim ženama","Kasno je" kao i "Uzmite dušu, uzmite sve". Godine 1994. objavljuje album "Ler", a Iste godine snimio je i  - duetsku pesmu sa Vesnom Zmijanac "Ja imam nekog, a ti si sam" koja postaje veliki hit. 2018. godine objavljuje album "Ljubav kao odgovor"  sa devet novih kompozicija .

Tokom svoje karijere uvek se nesebično i drage volje odazivao i učestvovao na mnogobrojnim humanitarnim koncertima.

Prodaja ulaznica za ovaj koncert je na blagajni Sava Centra, kao i online OVDE.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>