07. oktobar  2015. 08.05  | Izvor: RTV

Sajam zapošljavanja sutra u Novom Sadu

NOVI SAD -

U zapadnom holu JP SPC "Vojvodina" u Novom Sadu, u četvrtak 8. oktobra, u periodu od 10 do 15 časova, biće održan 17. Sajam zapošljavanja u organizaciji Grada Novog Sada i Nacionalne službe za zapošljavanje - Filijale Novi Sad.

Poslodavci će biti u mogućnosti da na sajmu iskažu svoje kadrovske potrebe i jednostavno i brzo pronađu potrebne radnike. Na raspolaganju će im biti i besplatna profesionalna selekcija prilikom izbora kandidata i mogućnost korišćenja finansijskih olakšica pri zapošljavanju, navodi se u saopštenju NSZ.

Zainteresovana nezaposlena lica treba da se jave svom savetniku radi evidentiranja učešća. Svima koji planiraju da potraže posao na sutrašnjem sajmu, preporučuje se da pripreme i ponesu nekoliko primeraka radne biografije koje mogu ostaviti poslodavcima.

Nacionalna služba za zapošljavanje redovno organizuje Obuke za aktivno traženje posla, na kojima se nezaposlena lica pripremaju za intervju, uče da sastave radnu biografiju i dobijaju neophodne savete koji im mogu pomoći da se na najbolji način predstave poslodavcu.

Tagovi