Babović hteo obračun, pokazao srednji prst

Stefan Babović opet je ušao u sukob sa navijačima kojima je posle poraza od Čukaričkog pokazao srednji prst.

Izvor: AK

Ponedeljak, 05.10.2015.

21:30

Default images
foto: StarSport

Jedan od najiskusnijih igrča crno-belih, kapiten u odsustvu Saše Ilića, promašio je penal u Humskoj što je izazvalo zvižduke sa tribina Humske 1.

Babović nije mogao da ignoriše provokacije, pa je pokazao srednji prst navijačima na istočnoj tribini, a sa jednim sa zapadne tribine je ušao i u verbalni sukob, koji je mogao da preraste i u fizički, da ga nisu zaustavili saigrači.

Trener Partizana Zoran Milinković razočaran je ponašanjem i skandiranjem dela publike prema Baboviću posle neiskorišćenih šansi.

"To već duže traje i svima nama teško pada. Znam koliko Stefan voli klub i da je želeo da postigne gol. Prođu i ovakve večeri, teško je naći objašnjenje. Jednostavno, desilo se", rekao je Milinković.
foto: StarSport
Dok su se fudbaleri Partizana pozdravljali sa navijačima sa južne tribine, sa istoka i zapada su krenule prozivke upućene upravi Partizana, Baboviću i premijeru Srbije.

U tom trenutku sa južne tribine je grupa navijača Partizana krenula ka istoku, a bilo kakav incident sprečila je Žandarmerija.

Partizan je promašio dva penala i izgubio sa igračem više od Čukaričkog, pa zaostaje čak 12 bodova za Crvenom zvezdom, posle samo 12 kola.

Crno-beli u sledećem kolu gostuju Radniku u Surdulici, za dve nedelje nakon reprezentativne pauze.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

132 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: