Leskovac – Došlo je vreme svođenja računa. Hoćemo da vidimo ko iza sebe ima, a ko nema rezultate. Zahtevamo da konačno vidimo ko u ovoj zemlji „krcka“ budžet, ko ga prazni, a ko puni. Oni koji su dali svoj doprinos više nego uspešnoj, od strane MMF-a i Svetske banke verifikovanoj, fiskalnoj konsolidaciji zemlje, pre svega jedan deo penzionera i zaposlenih u javnom sektoru, imaju prava da znaju odg

Leskovac – Došlo je vreme svođenja računa. Hoćemo da vidimo ko iza sebe ima, a ko nema rezultate. Zahtevamo da konačno vidimo ko u ovoj zemlji „krcka“ budžet, ko ga prazni, a ko puni. Oni koji su dali svoj doprinos više nego uspešnoj, od strane MMF-a i Svetske banke verifikovanoj, fiskalnoj konsolidaciji zemlje, pre svega jedan deo penzionera i zaposlenih u javnom sektoru, imaju prava da znaju odgovore na ta pitanja – rekao je u centru Leskovca predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) Milan Krkobabić obraćajući se građanima i simpatizerima stranke.

On je građanima izneo novi koncept PUPS-a koji se temelji na stavu da je našem društvu neophodna ekonomski utemeljena, organizovana i efikasna država, koja će kao takva biti garant sigurnosti i redovnosti penzija. U neposrednom i otvorenom razgovoru dotaknute su i druge teme koje muče građane Leskovca. Tom prilikom Krkobabić je ponovio svoje stavove da „penzije prate plate“ i da „nema viška radnika, već manjka posla“. Pre razgovora sa građanima, predsednik PUPS-a je učestvovao na sastanku sa rukovodstvima opštinskih odbora stranke i Pčinjskog i Jablaničkog okruga.

 

PUPS ispred Tadića i Ljajića

Prema istraživanjima agencije „Faktor plus“, Partija ujedinjenih penzionera Srbije bi, ukoliko bi izašla samostalno na izbore, imala najbolji rezultat od malih partija. U ovom trenutku PUPS bi prema prognozama osvojio 3,2 odsto glasova, čime bi iza sebe ostavio Tadićev SDS sa tri odsto, SDPS Rasima Ljajića sa 2,9 i LDP sa 1,2 odsto.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari