PUPS bi da zna “ko krcka budžet”

Predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije Milan Krkobabić kaže da ta partija hoće da zna ko u ovoj zemlji "krcka budžet, koga prazni, a ko puni".

Srbija

Izvor: B92

Nedelja, 04.10.2015.

12:14

Default images
Foto: thinkstock.com

"Oni koji su dali svoj doprinos više nego uspešnoj, od strane MMF-a I Svetske banke verifikovanoj, fiskalnoj konsolidaciji zemlje, pre svega jedan deo penzionera I zaposlenih u javnom sektoru, imaju prava da znaju odgovore na ta pitanja", poručio je Krkobabić građanima Leskovca.

On je u okviru karavana PUPS-a, pod sloganom "Svet pripada I nama" razgovarao u centru Leskovca sa građanima is impatizerima stranke.

Novi koncept PUPS-a da je neophodna ekonomski utemeljena, organizovana I efikasna država, koja će biti garant sigurnosti I redovnosti penzija, je opšte prihvaćen od strane najstarije populacije, saopštio je PUPS.

Predsednik PUPS-a ponovio je istav da "penzije prate plate" i da "nema viška radnika, već manjka posla". Krkobabić je u Leskovcu održao sastanak sa rukovodstvima opštinskih odbora Pčinjskog I Jablaničkog okruga, navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: