Balažic: Derbi kao i svaki drugi meč

Fudbaler Partizana Gregor Balažic rekao je da je derbi sa Zvezdom važan, ali da će njegova ekipa igrati kao i svaku drugu utakmicu.

Izvor: B92

Petak, 11.09.2015.

16:22

Default images
foto: StarSport

Crno-beli zaostaju pet bodova za najvećim rivalom, uz meč manje, uoči duela na stadionu "Rajko Mitić" u subotu od 18 časova.

"Derbi uvek ima veliki značaj. Spremamo se kao i za svaku drugu utakmicu, nije nam važno koja ekipa nas očekuje. Naš tim uvek teži napadačkoj filozofiji, da igra dobro i u odbrani i u napadu. Idemo na tri boda, verujem u svoje saigrače", rekao je Balažic.

Sloveniački defanzivac je kazao da se greške dešavaju svuda na svetu, govoreći o oceni javnosti da je odbrana najveća mana
Partizana.

"Ljudi smo, nismo roboti. Treniramo svakodnevno kako bismo ispravljali greške i verujem da nećemo primiti gol", kazao je Balažic.

On je dodao da bi bilo lepo da postigne pogodak na derbiju, ali da to nije važno, već da njegova ekipa da gol više od protivnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: