Nova vest
Fudbal

Sreda, 02.09.2015.

10:47

Ivanić: Nisam želeo da pogazim datu reč

Predsednik Vojvodine Zoran Šćepanović kaže u razgovoru za 'Sport' da je poslednja ponuda Partizana za Mirka Ivanića bila vredna milion i po evra.

Izvor:

Autor:

Default images
StarSport

"Na zvaničnu ponudu Partizana od milion i po evra smo se zahvalili i rekli da nismo zainteresovani. Posle toga je bilo neformalne komunikacije u okviru sportskog sektora, ali se ništa nije promenilo", rekao je Šćepanović za 'Sport'.

Tokom večeri poslednjeg dana prelaznog roka, 31. avgusta, pojavila se informacija da su crno-beli povećali ponudu za još pola miliona evra i da je posao blizu finalizacije, ali prvi čovek Novosađana kaže da to nije tačno, kao i da je laž da Voša – "nije mogla da pronađe svog igrača i da ga obavesti o unosnijoj ponudi".

"To je netačno, naravno da možemo da pronađemo svakog našeg igrača, ali za tim nije bilo potrebe. Jer, nismo imali šta da mu kažemo. Zvanična priča za Ivanića i nas bila je zavrešna oko 15.30 časova, a usledili su novi kontakti između 22.00 i 23.00, a to, priznaćete, nije tajming da se razgovara o sportskim stvarima. Sve se svodilo na rekla-kazala i šta bi bilo kada bi bilo", izričit je Šćepanović.

Šćepanović dodaje i da su netačne informacije da je u 'propadanju' transfera imala i Crvena zvezda.

"Na te priče mogu samo da kažem da je Crvena zvezda imala uticaj, Ivanić bi sada bio u Ljutice Bogdana. Istina da je Partizan imao veliku želju, ali do realizacije transfera nije došlo i Mirko Ivanić je i dalje fudbaler Vojvodine", zaključio je Šćepanović priču za 'Sport'.

S druge strane, kao što je B92 prvi preneo, sâm Ivanić je istakao da nije želeo da pogazi datu reč – pošto je malo pred duel sa Sampdorijom u Ligi Evrope izjavio da neće pojačati konkurenciju.

"Naravno da sam bio na vezi sa predsednikom Šćepanovićem. Mi smo zajedno daoneli odluku da ne pređem u redove crno-belih, baš kao što se desilo i u ranijem slučaju – kada je je Crvena zvezda bila zainteresovana. Tada sam rekao da ne želim da prelazim ni u Zvezdu ni u Partizan. Klub je stao iza mene i niko mi nije sugerisao, niti me primoravao na to. Ja sam u Vojvodini od svoje 12. godine. To je moj klub, grad, moji ljudi i navijači... ", izjavio je Ivanić.

Jedan od najboljih mladih vezista lige kaže da je se apsolutno slaže sa natpisom na transparentu najvatrenijih navijača Voše.

"Pred duel sa Sampdorijom, rekao sam da neću da pređem i ne želim da pogazim svoju reć. Uostalom, za to me veze i transparent navijača Vojvodine", zaključio je Ivanić razgovor sa dnevni list.

Inače, na transparentu je pisalo – "Ivanićevo ne, nek' vam bude primer svima".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve