DEČKO KEŠIRAO 100.000 € ZA DŽIP: Učesnica Farme voza kola vredna nekoliko stanova u Beogradu!
Foto: Fb

Tamara uživa u luksuzu

DEČKO KEŠIRAO 100.000 € ZA DŽIP: Učesnica Farme voza kola vredna nekoliko stanova u Beogradu!

Stars -
Dečko joj je prvo kupio BMW X6, pa porše kareru, a kako je veoma zaljubljen u nju ništa što je čini srećnom mu ne pada teško, pa je tako iskeširao i oko 100.000 evra range rover

Učesnica realitija "Farma" Tamara Đurić već je privukla veliku pažnju domaće javnosti svojim atraktivnim izgledom i provokativnim oblačenjem.

Kao što je i sama Tamara prilikom ulaska u šou rekla, već nekoliko godina je zaljubljena i ima dečka, a na njenu sreću on je veoma bogat i galantan, pa tako ova atraktivna crnka ima vozni park koji vredi kao nekoliko stanova u srpskoj prestonici.

"Tamara trenutno ima tri luksuzna automobila, pa u zavisnosti od toga kako je raspložena odlučuje koji će kada korisiti. Dečko joj je prvo kupio BMW X6, da bi je ubrzo nakon toga iznenadio porše karerom, a kako je veoma zaljubljen u nju ništa što je čini srećnom mu ne pada teško, pa je tako iskeširao i oko 100.000 evra range rover koji joj se mnogo dopao. I to nije sve, sem automobila dečko je obezbedio luksuzni stan na Dedinju", otkriva izvor za Operu 17.

Foto Aleksandar Jovanović
Foto Aleksandar Jovanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track