FARMA: Na imanju u Lisovićima ušli i Kristijan i Stanija; Prvi gazda Zvezdan

Novosti online

27. 08. 2015. u 20:31

Među izabranima koji će se nadmetati u Lisovićima su starlete, pevači, manekeni, ekscenrične osobe poznate javnosti po skandalima. Izbor garantuje sve osim dosade

ФАРМА: На имању у Лисовићима ушли и Кристијан и Станија; Први газда Звездан

Foto: Milutin Labudović

Produkcija je izabrala učesnike ovosezonske Farme . Među izabranima koji će se nadmetati u Lisovićima su starlete, pevači, manekeni, ekscenrične osobe poznate javnosti po sknalima. Izbor učesnika garantuje sve osim dosade.

Kristijan Golubović, Stanija, Milić Vukašinović sa suprugom Suzanom, Bojan Tomović, Gabrijela Pejčev, učesnica “Pinkovih zvezda”, Novica Zdravković, starleta Tamara Đurić, Nela Bijanić i Ella. Na farmi u Lisovićima nadmetaće se i Rade Lazić, policajac Lepomir Bakić, voditelj Vlada Stanojević, Zvezdan Anđić, muž Tine Ivanović, starleta Jelena Krunić, Goran Kostić Šabanoti…

Oni će se boriti za naklonost gledalaca i glavnu nagradu od 50.000 evra.




POČELA NOVA SEZONA FARME

Voditelji najavili početak nove sezone Farme na imanju u Lisovićima. Zgrada i imanje su obnovljeni posle dve godine. Očekuje se predstavljanje učesnika. Voditeljka, kao i u prethodnih 5 sezona, je Aleksandra Jeftanović, kao i Ognjen Amidžić koji se javlja sa imanja u Lisovićima.

MILIĆ VUKAŠINOVIĆ I SUPRUGA PRVI UČESNICI

Milić Vukašinović i supruga Suzanasu prvi učesnici koji ulčaze na Farmu 6. Milić najavljuje odbranu titule kralja rijalitija. Suzana, poslala poruku farmerima ne dirajte me neću vas dirati, i najavila da će Milića da dovede na mesto.



PRVA GRUPA FARMERA OTIŠLA NA IMANjE U LISOVIĆIMA

Nela Bijanić pevačica, bivši učesnik Farme, u društvu dvojice poznatih muškaraca, Bojanom Tomovićem i Lepomirom Bakićem rešila je da uđe na Farmu.

Put imanja u Lisovićima krenuli su kočijama iz studija i Milić Vukašinović i Suzana Vukašinović.



DRUGA GRUPA TAKMIČARA UPUTILA SE NA IMANjE

Na faramu ulaze i Novica Zdravković, brat Tome Zdravkovića, Jasmina Medenica, Gabrijela Pejčev i Aleksandar Živanović, učesnici Pinkovih zvezda voditelj Vlada Stanojević, i novosadska balerina Jelena Milošević.


DOBAR PROVOD, MOGUĆA I LjUBAV

Takmičari druge grupe najavili su dobar provod. Novica Zdravković poručio: Došli smo da odglumimo sebe i damo sve od sebe. Gabrijela Pejčev i Aleksandar Živanović poručili da je ljubav moguća.


GAZDA PROKA NAJAVLjUJE IZNENAĐENjA ZA FARMERE

Gazda proka, vlasnik imanja u Lisovićima, najavljuje iznenađenja za farmere. Od samog ulaska! Čekaće ih pile koje će morati da gaje. Kako će se snaći videće se.

KLABERKA I STARLETA NOVI TAKMIČARI, SEKSA NEMA

Starleta Tamara Đurić i popularna beogradska klaberka poznata po ludom plesu Jelena Krunić novi su učesnici Farme 6.

Tamara Đurić se bavi modelingom i sekretarica je... "Verovatno ću burno reagovati kada me neko čačne. Imam dečka već dugo godina, tako da seks ne očekujte".

Jelena Krunić je plesačica. "Ja sam direktna, malo sam nerčik, vrlo sam iskrena. Volim da isteram svoje. Ukoliko budem napadnuta, vratiću mu", rekla je Jelena.



ANABELA ULAZI NA FARMU, SUPRUG NAJVEĆI FAN

Anabela Atijas ulazi na farmu. Suprug joj dao podršku i obećao da će da navija za nju. Njoj će društvo praviti maneken Rade Lazić iz Beča.


PRVI FARMERI STIGLI NA IMANjE

Prva grupa farmera ulazi na imanje u Lisovićima. Dobili su džakove, a Onjen Amidžić im je poželeo dobrodošlic.

U kući su ih dočekali sa pogačom i solju.

PEVAČICA JE TOLERANTNA, MENADžER BI DA SE DOKAŽE

Pevačica Radmila Misić (50), koja je bila popularna devedesetih godina, sa hitom "Lažeš me ljubavi moja", kaže da je veoma tolerantna. Zvezdan Anđić (44) suprug i menadžer Tine Ivanović ulazi na Farmu kako bi dokazao sve svoje kvalitete.


TREĆA GRUPA OTIŠLA NA FARMU

Treća grupa farmera napustila je studio u Šimanovcima i posle poziranja fotoreporterima krenula ka imanju u Lisovićima.

NA IMANjE UŠLA I DRUGA GRUPA

Druga grupa Farmera stiže na imanje u Lisovićima. Ženski deo jedva stiže sa džakovima. I oni su posluženi sa pogačom i solju.

RADAŠIN OBEĆAVA SEKS, A IVANA CIRKUS

Na farmu su ušli i Ivana Šašić i Radiša Miljković Radašin. Zovu ga Radašin jer liči na Radoša Bajića. Učestvovao u "Velikom bratu". "Bavim se fudbalom i građevinom. Skidam se u gaće kupaće. Potrudiću se da pokažem seks.

Pevačica je razvedena i ima dva sina, a za sebe kaže da je osoba bez dlake na jeziku. "Imam problem sa glavom. Pokazaću da li smo normalni, biće cirkusa svakako", rekla je pevačica.


ULAZE PEVAČICA I EGZIBICIONISTA

Na farmu ulaze i Sanela Vojinović, pevačica, voli životinje. Uporna sam, tvrdoglava, komunikativna. Za sebe kaže da je impulsivna. Njoj će se pridružiti i Goran Kostić Šabanoti, skandal majstor, novinar, muzičar... egzibicionista.


BOJANA STAMENOV I MAJA NIKOLIĆ PEVAČICE UŠLE NA FARMU

Maja nikolić, pevačica. Borac sam sa vetrenjačama. Volim hrabre i iskrene. Vrlo sam osećajna i nisam diplomata. Ne koristim razum kada peva. Rijaliti mi pomaže da duhovno sazrim i mentalno ojačam.

Vrhunski vokal Bojna Stamenov, pridružila se farmerima. Ne znam šta da očekujem. Uklapam se u sve ekipe. Izbegavam konflikte. Nadam se dobrom provodu.


UPOZNAVANjE FARMERA POČELO

Farmeri koji su stigli na imanje u Lisovićima sede u dnevnom boravku. Lagan razgovor za prvo upoznavanje.

ČETVRTA GRUPA FARMERA OTIŠLA NA IMANjE

Na put ka imanju u Lisovićima krenula i četvrta grupa farmera. Poziranje pred kamerama i odlazka kočijom.

ULAZE KRISTIJAN I STANIJA

Predstavljanje poslednjih farmera. Ulaze Kristijan Aleksandar Golubović, po zanimanju trener. Ovaj momak sa beogradskog asfalta za sebe kaže da je umetnik, maštovit.... Sa njim će ući starleta Stanija Dobrojević. Ona je već jednom doživela ljubav na farmi. Ovaj put tvrdi da je solo igrač i da neće pokleknuti.


KRISTIJAN UŠAO SAM DA DOKAŽEM DA SAM DRUGAČIJI

Kristijan Goluboć ističe da je na farmu ušao zbod dve devojčice, od šest meseci i 29 godina. Da bi dokazao ono što i one znaju kakav je zaista.

Ne možeš da budeš seljanka i vila Ravijojla istovremeno.


STANIJA: MEĐULjUDSKI ODNOSI SU ONO ŠTO JE TEŠKO

Uslovi na Farmi nisu teški, na njih se navikneš. Međuljudski odnosi su ono što je zaista teško.


USKORO STIŽU I POSLEDNjI FARMERI

Kuća na imanju u Lisovićima se polako puni, farmeri se upuznaju, a uskoro će im se pridružiti i Kristijan Golubović i Stanija Dobrojević.

NA IMANjE UŠLA I PRETPOSLEDNjA GRUPA FARMERA

Na farmu u Lisovićima stigla i pretposlednja grupa učesnika. Ulaze Maja, Bojana, Radašin... Problemi sa džakovima. Neko je uzeo tuđ, lakši džak i ostavio teži...So i pogača i za ovu grupu farmera.

UŠLI KRISTIJAN I STANIJA, POČELA FARMA

Kristijan i Stanija ušli su na imanje u Lisovićima. Kristijan je nosio i Stanijin džak, težak ko tuč... ima bar 70 kg. Njihovi džakovi su posebni - crvene boj. Kristijan se pozdravio sa svima, a ženskoj polovini je i poljubio ruku.


PRVI SASTANK FARMERA OBJAŠNjAVAJU SE PRAVILA

Počela Farma 6, prvi sastank farmera i zadruge (produkcije). Objašnjavaju se pravila, pogodnosti gazdovanja...Nema sidanja bubica i sl. Prvi zadatak pravljenje slamarica...

PRVI GAZDA JE ZVEZDAN

Farmeri su izabrali prvog gazdu. Posle glasanja, voljom većine farmera, izabran je Zvezdan

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (17)

Dada

27.08.2015. 21:51

Stvarno nema smisla da se i vi uplicete u tv sprdnju nazvanom rijaliti. Molim Vas da zadrzite dostojanstvo i postedite nas vulgarnosti, sramote, pijanstva i dna drustva.

Ema

27.08.2015. 22:43

@Dada - Naslov je i dovoljan, morala sam da udjem na komentare, ovo od Novosti nisam ocekivala!!!

Djido mova

27.08.2015. 23:19

Nemojte gledati i bojkot farme. Pisati po tabloidima da je dno dna ne pomaze. Samo mala gledanost nas oslobada farme. Licno malo gledam TV a kad prebacujem kanale gde su sapunice ne zadrzavam se. Primitivaca se nemozemo osloboditi ali ih mozemo uciniti manje gledanim i dati im manje paznje. Moj zadnji komentar za ove gluposti.

sarplaninac

28.08.2015. 12:51

@Djido mova - ako zelite da sugerisete da farmu bojkotujemo,a niste naveli niti jedan valjani razlog za to stobom licno ja a nadam se dace i vecina nas gledalaca reci vam niste u pravo,jer sovim vasim stavom ne bojkujete farmu vec tv pink koji je najgledaniji na svim prostorima nase lijepe juge.pa i celoga prostora gde se gleda.vi i mi farmu nismo ni poceli da gledamo a vec je napadate.hvala vam redakcijo tv pinka sto nam omogucavate da vidimo sve najlepse sto se moze videti na tv ekranu jos jednom hvala

to je

29.08.2015. 07:21

@Djido mova - Srbija,,najgledanija serija u drzavi,,sta se bunite,,80% naroda gleda ovo..vole ljudi..

bikkojisedi

27.08.2015. 23:40

da li je neko primetio da je lik u crnoj majici Kristijanu pri izlasku iz studija dao nesto iz ruke u ruku? da li ce na farmi biti i droge?

Prle

28.08.2015. 01:07

Ovo je šesta po redu Farma i utoliko je skandaloznije da neko ko piše o tome ne zna da se mesto zove Lisović, a ne Lisovići.

Чикириз

28.08.2015. 18:08

@gale - Gale@ ↪. Има!!! Радници градске чистоће!!

Сеоски нежења

28.08.2015. 18:15

Зашто жене напуштају праве фарме(село)и неће да се удају за сеоске момке а у ове (Пинкове) све хрле!??

DRAGAN

17.09.2015. 16:41

Gospodine Proko,ako ste Vi gazda imanja a znate verovatno i kucni red i vaspitanje ucesnika naredite im kada sede za stolom i jedu da otpostuju osnovno pravilo kucnog reda i neka skinu kape i sesire sa glave i bar otpostuju jelo koje je na stolu.Znam da vi i vasi ukucani postujete to pravilo pa neka ga postuju i ovi nazovi farmeri.