Poziv za mlade sa juga: Učite o biznisu na Mokroj gori

NIŠ – Mladi sa juga Srbije koji žele da pokrenu sopstveni biznis mogu do 20. septembra da se prijave niškom Omladinskom centru „Zajedno stvaramo“ za učešće u besplatnoj obuci o menadžmentu.

Poziv za besplatnu obuku važi za mlade iz Niša, Leskovca, Vranja, Pirota i Zaječara.

Obuka će biti organizovana u okviru projekta „Istraži posao–pokreni posao“ koji zajedno realizuju niški Omladinski centar „Zajedno stvaramo“ , Mokrogorska škola menadžmenta i Srpska asocijacija menadžera.

Predstavljajući projekat na konferenciji za novinare Marjan Cvetković iz niškog Omladinskog centra istakao je da će nakon jednodnevne obuke biti odabrano 20 mladih sa najboljim idejama i oni će jednu nedelju provesti u Školi preduzetništva i menadžmenta“ na Mokroj gori.

„Najuspešniji polaznici Škole preduzetništva dobiće priliku za stručnu praksu i zapošljavanje u nekoj od kompanija koje su članice Srpske asocijacije menadžera“, istakao je Cvetković.

Obuku o preduzetništvu, dodao je Cvetković, moći će da pohađaju mladi starosti od 15 do 30 godina.

(Kraj)Mia

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare