Špijunka: Boško Obradović u Čanju bez vaučera

P. V.

03. 08. 2015. u 16:00

Lider Dveri: Za mene je odmor u Republici Srpskoj i Crnoj Gori takođe letovanje u Srbiji. Odnosno, u srpskim zemljama

Шпијунка: Бошко Обрадовић у Чању без ваучера

LIDER Dveri Boško Obradović proveo je godišnji odmor u Čanju, čuvenom sindikalnom letovalištu na Crnogorskom primorju. Svakodnevno je sa decom posećivao centralnu plažu u tom mestu, pa je i izazivao znatiželju kod turista iz naše zemlje koji su ga prepoznali.

- Kako to, Boško, da nisi poslušao savet Vlade da letuješ u Srbiji? Da si se bar sklonio na neko elitno mesto - upitao ga ispod naočara jedan brka sa komšijske ležaljke.

- Za mene ti je odmor u Republici Srpskoj i Crnoj Gori takođe letovanje u Srbiji. Odnosno, u srpskim zemljama. Samo što nemam vaučer - spremno mu je kroz osmeh odgovorio Obradović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

iz glave

03.08.2015. 20:04

VN, 25jul2015 : Najveće srpsko turističko naselje "Biserna obala" uvelo novi trend poslovanja. Dobra saradnja "Rekreatursa" i "Adrija turist servisa" ... u tekstu se ne kaže da su dali hrvatima nego europski mudro kažu privatna firma ... I sad ne valja običan građanin koji letuje kod svojih Srba gde god da su, ali su nam dobri "spasioci" koju nas istrebljuju našim parama, našom energijom i našim podelama

mirko

05.08.2015. 12:16

@Darko - U skupstini sedi 250 poslanika koje podrzavaju otcepljenje KiM.Da li je Srbija srpska zemlja?!?

Ситар

05.08.2015. 00:30

Црна Гора више није српска земља!! Вера је продата за вечеру а вечера још није послужена!!