Novosti: Skorcanitis menja Bobija

Košarkaš Makabi Tel Aviva Sofoklis Skorcanitis blizu je dolaska u Crvenu zvezdu, nezvanično saznaju 'Večernje Novosti'.

Izvor:

Nedelja, 02.08.2015.

13:23

Default images
StarSport

Kako se navodi, crveno-beli su u podmakloj fazi pregovora, tačnije nalaze se pred potpisivanjem saradnje sa grčkim internacionalcem koji je bio na meti još nekoliko evroligaških klubova

Ipak, prema svemu sudeći, član najbolje petorke Evrolige iz 2011. odlučio je da prihvati poziv srpskog i regionalnog šampiona i tako postane prvi grčki reprezentativac u srpskoj klupskoj košarci.

Dolaskom Skorcanitisa ekipa Dejana Radonjića će dobiti nesumnjivo ogromno pojačanje u oba reketa. U dresovima Olimpijakosa, Panatinaikosa i Makabija, s kojim je pre godinu dana osvojio titulu prvaka Evrope, 'Bejbi Šek' je demonstrirao da može da bude igrač koji donosi prevagu na stranu svoje ekipe.

Tridesetogodišnji centar, visok 208 centimetara i težak 156 kilograma, prošle sezone prosečno je beležio 6,7 poena, 2,3 skoka i jednu asistenciju u Evroligi, za prosečno 14 minuta na parketu.

Momak iz Tika u Kamerunu karijeru je počeo Iraklisu, igrao je još i za Kantu i Aris, a u dresu tima sa Malog Kalemegdana bi trebalo da zameni Bobana Marjanovića – koji je pojačao San Antonio Sparse (625.000 $).

Osim Bobija, Crvenu zvezdu su napustili još Čarls Dženkins (istek ugovora – Armani Milano), Markus Vilijams (istek ugovora) i Nikola Kalinić (Fenerbahče – 1.000.000 €).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

142 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: