Nedelja, 02.08.2015.

01:00

Sunčano do 35 stepeni, popodne moguća kiša

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano sa temperaturom do 35 stepeni, saopštio je Republički hidrmeteorološki zavod.

Izvor: Beta

Default images
Foto: Tanjug

Popodne i krajem dana biće promenljivo oblačno, mestimično sa kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Duvaće slab i umeren južni i jugoistočni vetar, u Podunavlju i južnom Banatu povremeno i jak.

Jutarnja temperatura od 16 do 24, a najviša dnevna od 29 na severu do 35 na jugu i jugoistoku.

U Beogradu će pre podne biti pretežno sunčano i toplo vreme. Posle podne i uveče promenljivo oblačno sa pljuskovima i grmljavinom. Vetar umeren, povremeno i jak jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 23, a najviša dnevna oko 34.

U Srbiji će početkom sedmice biti malo svežije ali i dalje toplo, u većini mesta sa dužim sunčanim intervalima. U ponedeljak mestimično kiša, u utorak i sredu pljuskovi i grmljavine u južnim i centralnim krajevima.

U Beogradu u ponedeljak promenljivo oblačno i svežije, povremeno sa kišom. Do kraja sedmice pretežno sunčano i toplo uz postepeni porast temperature.

Biometeorološka prognoza za nedelju, 2. avgust 2015. godine:

Biometeorološke prilike mogu imati nepovolјan uticaj na hronično obolele osobe i meteoropate. Posebno oprezni treba da budu srčani bolesnici, osobe sa varirajućim krvnim pritiskom i astmatičari. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu nervoze, malaksalosti i glavobolјe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

10 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

15 h

Podeli: