Upoznajte Srbiju iz Tokija

Srbija će uskoro preko svog turističkog informativnog centra u Tokiju promovisati turizam i kontaktirati sa japanskim turoperaterima.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 31.07.2015.

12:45

Default images
(Foto: Thinkstock.com)

Ministar turizma Rasim Ljajić i predsednik Poslovne asocijacije Japana i Jugoistočne Evrope Kihaćiro Nišiura potpisali su sporazum o saradnji koji predviđa otvaranje turističkog informativnog centra Srbije u Tokiju, saopšteno je iz Vlade Srbije.

Sve troškove otvaranja i funkcionisanja turističkog informativnog centra Srbije u Tokiju snosiće Poslovna asocijacija Japana i Jugoistočne Evrope, a jedina obaveza Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija biće da dostavlja promotivni materijal i kataloge sa turističkom ponudom iz Srbije.

Poslovna asocijacija Japana i Jugoistočne Evrope će preko turističkog informativnog centra Srbije u Tokiju promovisati turističke potencijale Srbije, kontaktiraće sa japanskim turoperaterima, a takođe će prezentovati turističku ponudu iz Srbije na japanskim sajmovima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

1 d

Podeli: