Milutinov napušta Partizan?

Centar Partizana Nikola Milutinov najverovatnije će već ovog leta napustiti ‘crno-bele’, a karijeru će nastaviti u Panatinaikosu ili u NBA ligi.

Izvor: B92

Nedelja, 05.07.2015.

13:05

Default images
Starsportphoto

Milutinov je nedavno izabran kao 26. pik na NBA draftu, a prava na njega sada polažu San Antonio Sparsi.

Mladi košarkaš ovih dana boravi u Teksasu, gde se upoznaje sa organizacijom Sparsa, pa bi narednih dana trebalo da bude poznato da li će se već tokom predstojeće sezone zaigrati u najjačoj ligi na svetu.

Ukoliko se odluči da odloži Sparse za barem godinu dana, Milutinov ima opciju da pojača redove Panatinaikosa, koje je početkom prošle nedelje preuzeo selektor Srbije Aleksandar Đorđević.

Sportski direktor Partizana Dragan Todorić rekao je da trenutno ne može da kaže ništa o status mladog centra.

Ne bih mogao ništa u ovom trenutku da vam kažem, pošto je Nikola trenutno u Americi. Kad se vrati, imaćemo sastanak, pa će se više znati”, rekao je Todorić za B92.

Milutinov je u Partizan stigao 2012. godine i sa klubom iz Humske ima ugovor do 2017. godine. Zbog teške finansijske situacije u kojoj se ‘crno-beli’ nalaze, izvesno je da bi obeštećenje za Milutinova dobro došlo Partizanu.

Za sada su Partizan napustili Dragan Milosavljević, Milan Mačvan, Aleksandar Pavlović i Boris Dalo, a izvesno je da će ‘crno-beli’ naredne sezone imati znatno podmlađen tim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

249 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: