NEZVANIČNO: Nestali penzioner Miroslav Dragutinović (63) iz Samaila kod Kraljeva preminuo
Foto: Citalac Kurira

Poslednji put viđen u selu Zablaće

NEZVANIČNO: Nestali penzioner Miroslav Dragutinović (63) iz Samaila kod Kraljeva preminuo

Crna Hronika -
Kada su ga poslednji put videli otišao je u gumenjacima, bez novca i ličnih dokumenata. Očevici kažu da ga su ga tada videli kako je krenuo u pravcu Čačka, kaže Milanka Perić, sestra Miroslava Dragutinovića

KRALJEVO– Penzioner Miroslav Dragutinović (63) iz Samaila kod Kraljeva, nestao je u sredu nakon što je izašao iz dvorišta na svom imanju, koje se nalazi na putu Kraljevo-Čačak, i od tada se nije vraćao kući. kako nezvanično saznajemo, Dragutinović je preminuo, ali još nisu poznati svi detalji.

Ranije je rečeno da je nestao i da je Miroslav visok i krupan čovek, psihički stabilan, bavio se poljoprivredom i živeo na imanju sa ženom i sinom.

“Meštani sela su pružili nesebičnu pomoć u potrazi za mojim bratom. Svaki deo sela više puta je pretražen. Policija je dolazila sa psima tragačima, ali je bilo bezuspešno. Kada su ga poslednji put videli otišao je u gumenjacima, bez novca i ličnih dokumenata. Očevici kažu da ga su ga tada videli kako je krenuo u pravcu Čačka, kaže Milanka Perić, sestra Miroslava Dragutinovića.

Meštani sela Zablaća kod Čačka primetili su danas nestalog Miroslava. Svi koji primete Miroslava ili imaju neke informacije, mogu se javiti na telefone 036/5881184, 065/6016401 ili najbližoj stanici policije na broj 192.

(E.K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja