Ništa od Zvezde - Nedović ostaje u Španiji!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 02.07.2015.
18:42
Izvor: Sportske.net

Srpski košarkaš Nemanja Nedović u četvrtak je ozvaničio prekid saradnje sa Valensijom a odmah zatim potvrđeno je da će od naredne sezone nositi dres Unikahe!

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Osam meseci nakon što je napustio Ameriku i vratio se na Stari kontinent Nemanja Nedović (24) napustio je Valensiju i pronašao novi angažman.

Tokom dana je na zvaničnom "Tviter" profilu Valensije potvrđeno da je sa Nedovićem postignut dogovor o sporazumnom raskidu saradnje, da bi Miško Ražnatović zatim obelodanio gde Srbin nastavlja karijeru.

"Iz Valensije preko Maldiva pravo u Evroligu. Nemanja Nedović potpisao je 1+1 ugovor sa Unikahom" napisao je Ražnatović na "Tviteru".

To znači da će nakon Zvezde, Lijetuvos Ritasa i Valensije Nemanja Nedović nastupati za još jedan evropski klub a odluka je da to bude baš Unikaha iz Malage.

Ugovor je potpisan na godinu dana uz mogućnost produžetka saradnje na još jednu godinu a Nedoviću bi u Mlagi društvo trebalo da pravi Stefan Marković.

Na taj način stavljena je tačka na spekulacije da bi Nemanja Nedović mogao da se vrati u Crvenu zvezdu Telekom i da sa crveno-belima naredne sezone nastupa u Evroligi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke