Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Pravi razlozi ulaska Adama Đoganija!

Još jedan od članova familije Đogani ulazi u rijaliti "Zadruga 2". Koji su to pravi razlozi ulaska Adama Đoganija?! Nije se opredelio za učešće zbog slave već zbog novca. Želi da pokrene sopstveni biznis.

Zadruga 2: Pravi razlozi ulaska Adama Đoganija! Foto: Instagram



Adam Đogani kaže da su Luna i on jako bliski i da se savetuju, a dodaje da joj nije zamerio što je ušla u vezu sa oženjenim muškarcem jer smatra da je išla srcem i da je čista u tome:

"Posle svega ne želim da se mešam u odnose Lune i ostalih članova naše porodice. Đole je osudio Lunin postupak, a ne nju. Rekao je da će i moje postupke osuditi ako zaslužim, kao i da će pohvaliti ono što dobro budem uradio."

Što se tiče njegovog seksualnog opredeljenja, slobodan je i voli devojke:

"Ne postoji suma, ni milioni evra, ni život u Majmiju ne bi me preokrenuli da budem u vezi sa muškarcem. Zbog devojaka sam upisao i frizersku školu, ali brzo sam je izgustirao čim sam spavao sa pola frizerske škole."

Adam se sedam godina bavio glumom ali je svestan da će ta vrata zauvek zatvoriti ulaskom u rijaliti jer "je rijaliti sve ono što nije umetnost."

U rijaliti ulazi da bi zaradio novac i bio sam svoj gazda:

"Želim da svakog učesnika upoznam kao da nikada nisam čuo ništa o njemu pre Zadruge. Tako bih voleo i da se prema meni ophode i gledaju me kao jedinku, kao Adama, a ne kao predstavnika porodice Đogani. Znači, zamoliću ih da svi počnemo komunikaciju i život skupa, svima će biti lakše."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>