Search
Close this search box.

Pogledajte kako danas izgleda Randu iz ‘Kasandre’!

Henry kao Randu (foto: screenshot)

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Henry kao Randu (foto: screenshot) Legendarna serija Kasandra i danas je u srcima svih ljubitelja telenovela, a glumci koji su tumačili u ovom megahitu devedesetih, nisu izbrisani iz sećanja domaćih gledalaca.
Nedavno smo vam pokazali kako danas izgleda glumica Coraima Tores, koju je uloga Kasandre proslavila, a sada imate priliku da pogledate kako posle 20 godina izgleda još jedan junak ove serije.
Glumac posle 20 godina (foto: Twitter)
Glumac posle 20 godina (foto: Twitter)
Sećate li se Randua? Ciganina iz cirkusa koji se našao u ljubavnom trouglu sa Kasandrom i Luis Davidom, i koji je čak i umro spašavajući Kasandru? Naravno da se sećate! Randua je tada tumačio glumac Henry Soto, a glumca nakon završetka Kasandre, domaća publika više nikada nije imala priliku da pogleda ni u jednoj sapunici.
Henry na snimanju kulinarske emisije (foto: Twitter)
Henry na snimanju kulinarske emisije (foto: Twitter)
Henry se i danas bavi glumom, ali i učestvije u raznim emisijama, te na jednoj od fotografija možemo da ga vidimo u ulozi kuvara, te je verovatno učestvovao u jednoj kulinarskoj emisiji sa poznatim ličnostima.
Glumac trenutno snima jednu tinejdžersku seriju (foto: Twitter)
Glumac trenutno snima tinejdžersku seriju (foto: Twitter)
Henry nije ni nalik onom liku kakvog smo upoznali u slavnoj sapunici, što je i razumljivo s obzirom na to da je prošlo 20 godina od završetka Kasandre, ali ono što možemo da primetimo jeste da je glumac i dalje u dobroj formi.
(foto: Twitter)
(foto: Twitter)
 (foto: Twitter)
(foto: Twitter)
(foto: Twitter)
(foto: Twitter)
 

POSLEDNJE VESTI