Vesti

0

Mihajlović: Rezultati govore više od reči

Autor: IG

Izvor: Tanjug

Mihajlović: Rezultati govore više od reči

Izvor: Foto: Beta

Sada se radi deset puta više puteva nego što se gradilo, tako je bilo u 2014, a biće tako i u ovoj godini, rekla je Mihajlovićeva novinarima u Hajatu nakon skupa o građevinarstvu.

"Prošle godine je izgrađeno 87 km puteva, a ove godine biće 150 km puta od čega 87 km autoputa i više od 150 km održavanja. Samo treba pogledati u brojke i rezultata i na osnovu toga davati mišljenje", rekla je Mihajlović.

Zadovoljna je, kaže, svojim radom u odnosu na ono kako se radilo u prethodnom periodu i istakla da su u toku radovi na koridorima 10 i 11, te da se u zemlji gradi 250 mostova.

Potvrdila je da će radovi na Koridoru 10 kroz Srbiju biti završeni naredne godine.

Vrednost aktuelnih investicija, kada je reč o putevima, veća je od tri milijarde evra, rekla je ministarka saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture.

Mihajlovićeva nije želela da komentariše naslovnu stranu Informera na kojoj taj medij pita predsednika Vlade Srbije Alksandra Vučića zašto trpi Mihajlovićevu, ona je rekla:

"Uopšte to ne treba da komentarišem. Neka neko drugi razmišlja o tim naslovnim stranama. Ja ne bih reč rekla o tome jer to ne zaslužuje komentar".

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR