Svet

Region

Šest poznatih dama koje su nevine ušle u brak

Svaka osoba ima svoje mišljenje o braku. Dok za neke predstavlja svetinju, nekima je to samo potpis na papiru. Ipak, postoje javne ličnosti koje su čuvale svoju nevinost za one prave osobe i nevine ušle u brak.

Šest poznatih dama koje su nevine ušle u brak Foto: Svet Plus




Maraja Keri
Malo je drugačija situacija sa Marajom Keri. Naime, nakon neuspelih ljubavi I romansi, ona je 'vratila' svoju nevinost i čuvala se za onog pravog. Taj pravi je naišao i ona se nakon toga nije pokajala.

Britni Spirs
Britni Spirs je svoju nevinost izgubila u 22. godini, iako je dugo bila u vezi sa popularnim pevačem Džastinom Timberlejkom. Ipak, dok su bili u vezi, ništa se intimno nije dešavalo među njima.

Džesika Simpson
Pevačica je u srećnom braku, a takođe je izgubila nevinost sa svojim mužem u 22. godini.

Tina Fej
Poznata komičarka je ostala devica sve do 27. godine, ali ne zato što je ona to želela, već zato što nije našla pravu osobu za taj intimni čin. Naravno, sad je u srećnom braku.

Hilari Daf
Iako je izlazila sa bratom popularnog pevača iz grupe Bek strit bojs, ona je tvrdila da se ništa nije desilo među njima i da je sve vreme bila nevina.

Adrijana Lima
Jedna od najpopularnijih devica je svakako bivša srpska snajka, brazilska manekenka. Poznato je da je u brak sa našim proslavljenim košarkašem Markom Jarićem ušla nevina, a u braku su dobili dve devojčice, Valentinu i Sijeru.

Viber

Autor: B.P.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>