KUPUJU ZEMLJU NA 260 KM OD BEOGRADA: Islamisti sad razvili i barjak na kući u selu kod Maglaja!

Gnezdo džihadista

KUPUJU ZEMLJU NA 260 KM OD BEOGRADA: Islamisti sad razvili i barjak na kući u selu kod Maglaja!

Crna Hronika -
Selo Ošve došlo je u žižu javnosti nakon što se saznalo da je u njemu placeve kupilo nekoliko radikalnih islamista, koji se bore u redovima "Islamske države

BANJA LUKA - Zastava terorističke organizacije "Islamska država" postavljena je na jednoj kući u selu Ošve kod Maglaja, koje je poznato kao najveći regrutni centar radikalnih islamista za odlazak na ratišta u Siriji i Iraku.

Selo Ošve došlo je u žižu javnosti nakon što se saznalo da je u njemu placeve kupilo nekoliko radikalnih islamista, koji se bore u redovima "Islamske države".

Iz Agencije za istrage i zaštitu BiH kažu da su u toku dodatne provere navoda da pripadnici "Islamske države" kupuju zemljište na području Maglaja.

Osim u selu Ošve, zastava terorističke organizacije "Islamska država" vijorila se zimus na kućama u selu Gornja Maoča kod Brčkog, koje je sedište vehabijske zajednice.

Ratna zastava Saudijske Arabije početkom meseca bila je postavljena na saobraćajnom znaku u zaseoku Duboki u Blatni, kod Novog Grada, dok se na jednom objektu na putu između dva tuzlanska naselja već dve godine vijore crna i zelena zastava na kojima su arapskim slovima ispisani citati iz Kurana.

Mediji u BiH prenose da je zastava s istim obeležjima istaknuta i u tuzlanskom naselju Pasci.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja