• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Albanski mladići na Kosovu napali srpske!

Izvor Beta

Kosovska policija privela je večeras trojicu maloletnih Albanaca koji su u severnom delu Kosovske Mitrovice napali srpske mladiće, i kod njih našla jedan pištolj i dva noža.

Regionalni komandir policije za sever Kosova Nenad Đurić rekao je da je blagovremenom reakcijom policijske patrole sprečen incident većih razmera.

Đurić je rekao Agenciji Beta da je do manjeg incidenta - tuče u kojoj su učestovovali maloletnici srpske i albanske nacionalnosti došlo oko 18.15 minuta u ulici Kralja Petra i da je pravovremenom reakcijom policije sprečen incident većih razmera.

Istraga je u toku, dodao je Đurić.

Građanska inicijativa GI SDP najoštrije je osudila incident koji su večeras izazvali naoružani mladići albanske nacionalnosti u centru severne Kosovske Mitrovice.

"Pohvaljujemo reakciju Kosovske policije koja je blagovremenom intervencijom sprečiila te mladiće da ugroze živote građana, i ponovo apelujemo da se pojača budnost u etnički mešovitim sredinama i glavnom gradskom mostu, kako bi se preventivnim delovanjem sprečili napadi, kad već međunarodne misije nisu u mogućnosti da garantuju bezbednost nealbanskom stanovništvu na Kosovu i Metohiji", piše u saopštenju GI SDP.

GI SDP dodaje da će s posebnom pažnjom pratiti pravosudni postupak protiv večeras uhapšenih mladića pred, i iskoristiti svoj politički mandat da se ne bi dozvolilo da se slučaj zataška, a vinovnici nađu na slobodi.

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Albanac

Dokle vise . Zaista ovo je vise bruka i sramota . Moramo se pomiriti , jer samo tako cemo da nastavimo da zivimo normalnije . STOP ZA NASILJE , napadaci treba da se ukoru i da se stave na dugogodisnja robija !

Aleksa

@Albanac Redak komentar od pripadnika tvoje nacionalnosti, za sve pohvale. Naime, oni koji zive sa nama na Kosmetu imaju isti komentar koji su imali za sve incidente koji urade - "Malji deca, sta oni znaju".

special image