Ubolo ga milion pčela (VIDEO)

Kineski pčelar Đao Binguo je idržao četiri i po sata pod teretom od 109 kg pčela i srušio svetski rekord star nekoliko godina, čime je ušao u Ginisovu knjigu

Život

Izvor: B92

Sreda, 27.05.2015.

11:13

Default images
Foto: YouTube Screenshot

Đao Binguo (55) svoj je rekord postigao u gradu Taianu. Komisija Ginisove knjige rekorda ga je prekrila sa 109 kilograma pčela koje su na njemu ostale tačno četiri sata i 28 minuta. To je bilo dovoljno da sruši rekord čoveka koji je na sebi imao 85 kilograma pčela.

Na njega su prvo postavili desetine hiljada pčela kraljica koje su onda privukle radilice. Na kraju ih je bilo više od milion.

Iako je imao određenu zaštitu, pčele su Bingua ubole više od dve hiljade puta, zbog čega mu se značajno povisila telesna temperatura.

No, preživeo je i odmah mu je uručena potvrda za rušenje rekorda kao i ulazak u Ginisovu knjigu.

Gotovo sve vreme je imao cigaretu u ustima, kako bi udaljio pčele od usta i nozdrva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: