Capital.ba

Otkrivena nova aplikacija “Gugl fotografije”

26.05.2015. / 6:40

guglVAŠINGTON, Snimci nove verzije Guglove aplikacije “Fotografije” koja funkcioniše pod operativnim sistemom “Android” počeli su da kruže internetom.

Tako je i veb sajt Android polis imao priliku da “baci oko” na novu aplikaciju usluge “Gugl fotografije”.

Redizajniran je čitav interfejs aplikacije “Fotografije”.

Kada se uđe u pristupni ekran, pojavljuje se niz animiranih ilustracija koje omogućavaju pretragu ljudi, životinja ili predmeta sa fotografija, objavljeno je juče na veb portalu 01net.com.

Snimci se mogu automatski sačuvati, izvući dan ili mjesec kasnije ili se odlučiti za njihovo prikazivanje na Mreži, pa čak i istovremeno izabrati više snimaka.

Snimak se, između ostalog, može približiti i zumirati, postoje i veće mogućnosti za retuširanje i rekadriradnje.

Nema više granica za fotografije za albume, ali će filmovi i animacije biti ograničeni na maksimalno 50 snimka, a kolaži će moći da sadrže između dva i devet snimaka.

Kruži glasina i da aplikacija omogućava razmjenu fotografija i video sadržaja direktno na društvenim mrežama kao što su Tviter ili Fejsbuk. Tanjug

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!