Вести:

Monday, May 25, 2015

Вучић немилосрдно верује у ЕУ упркос народном незадовољству

Monday, May 25, 2015 | КМ новине 0

Драматичан је пад утицаја и угледа Европске уније у Србији, али ја мислим да је европски пут добар за Србију и верујем да то исто мисли и председник Србије Томислав Николић.

Илустрација: КМ Новине

Ово је синоћ изјавио председник Владе Србије Александар Вучић.

Занимљиво је да упркос народном незадовољству и одсуству жеље да се Србија прикључи Европској унији, Вучић је одлучио да самостално и противно вољи грађана одређује и спроводи одлуке попут ове погубне а у вези прикључивања ЕУ. 

Такође, он верује да и Николић мисли исто. За мишљење европских и белосветских политичара одлично зна какво је док за председника државе и некадашњег и странке, Вучић то само претпоставља без обзира што се ради о тако битним питањима.

Он је још најавио да ће о платформи о Косову са Николићем разговарати тек после повратка из посете САД.

Платформа о Косову је озбиљан текст и ја имам пуно поверење у председника Николића, рекао је Вучић у интервјуу за телевизију Б92 и додао да ће у среду отпутовати у посету Албанији, а да ће потом посетити САД.

Разговараћемо и, ако схватимо да постоји могућност да се нешто реалистично примени, изаћићемо у јавност, објаснио је Вучић, говорећи о платформи председника Србије о Косову.





Припремиле: КМ Новине

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине