FOTO GROBLJE U SENTI: Sahranjen masovni ubica Rade Šefer
Foto: Saša Urošev

Svirepi zločin

FOTO GROBLJE U SENTI: Sahranjen masovni ubica Rade Šefer

Crna Hronika -
Rade Šefer je dan nakon venčanja svog sina sa Natalijom Bajtai u kući mladinih roditelja u mestu Martonoš ubio nju, njene roditelje i svoju suprugu. Pre toga je u mestu Orom ubio svoju taštu i tasta
1 / 3 Foto: Saša Urošev

SENTA - Rade Šefer, (55) iz Sente, koji je 17. maja, dan nakon svadbenog veselja starijeg sina Vlastimira i njegove izabranice iz lovačke puške ubio šestoro ljudi, sahranjen je danas tačno u podne na gradskom groblju u Senti.

Pokopu šestostrukog ubice prisustvovalo je pedesetak ljudi, a na sahrani su bili njegovi sinovi Vlastimir i Aleksandar, i Radetova majka Ilona Šefer- potvrdio je Kuriru kum Ivan Martinović.

Opelo je održao pravoslavni sveštenik. Dok je pravoslavni sveštenik ispred kapele služio opelo, kraj očevog odra nepomično su, skamenjnih lica, stajali Vlastimir i Aleksandar, a nedaleko od njih i njihova baka Ilona.

Sa grčem na licu čovek koji je svojevremeno krstio Vlastimira i Aleksandra, a sa Radetom se družio od detinjststva, samo je odukivao i slegao ramenima.

Podsetimo Rade Šefer je dan nakon venčanja svog sina sa Natalijom Bajtai u kući mladinih roditelja u mestu Martoroš ubio nju, njene roditelje i svoju suprugu. Pre toga je u mestu Orom ubio svoju taštu i tasta.

Nakon masovnog ubistva, Šefera je u samoodbrani ubio mladin teča iz Francuske.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track