Na sajmu 1.717 radnih mesta

Beogradski sajam zapošljavanja i praksi biće održan u četvrtak 14. maja u Domu omladine u Beograradu.

Srbija

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 11.05.2015.

16:15

Default images
Foto: Freeimages.com

Na sajmu će poslodavci ponuditi 1.717 slobodnih radnih mesta.

Na sajmu će učestvovati 87 poslodavaca, domaće i strane kompanije i preduzetnici koji posluju u Beogradu ali i širom Srbije, a u ponudi će biti radna mesta različitih zanimanja i kvalifikacija - u oblasti informacionih tehnologija, ekonomije, medicine, mašinstva, građevinarstva, obrazovanja, trgovine i usluga.

Sajam zapošljavanja organizuju Savet za zapošljavanje grada Beograda, Nacionalna služba za zapošljavanje - Filijala za grad Beograd, Sekretarijat za privredu Beograda, Privredna komora Beograda i Dom omladine Beograda.

Posao na sajmu mogu potražiti lekari različitih specijalnosti, farmaceuti, IT stručnjaci, programeri i operateri, inženjeri mašinstva, elektrotehnike i građevinarstva, tehnolozi, menadžeri, komercijalisti, pravnici, agenti osiguranja, medicinske sestre i tehničari, vaspitači, negovateljice.

Poslu mogu da se nadaju i hranitelji, grafički radnici, konobari, kuvari, poslastičari, mesari, auto-limari, viljuškaristi, zavarivači, bravari, stolari, tapetari, prodavci, radnici fizičko-tehničkog obezbeđenja...

Zainteresovani mogu posetiti sajam u periodu od 10.00 do 17.00 sati a svečano otvaranje predviđeno je za četvrtak 14. maja u 11.00 sati, saopštili su organizatori.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: