Život i ljudi

0

Nedeljni horoskop od 7. do 13. maja

Autor: VV

Izvor: Novi magazin

Nedeljni horoskop od 7. do 13. maja

Izvor: Foto: Beta, AP

 

 

 

 

 

OVAN

Okolnosti se menjaju u vašu korist. Unutrašnja tenzija počinje da vas gura napred. Diplomatični ste i sve rešavate sa osmehom na licu (a to vam je i preporuka za naredni period). Krajem nedelje vas očekuju interesantni poslovni razgovori. Partnerstva i komunikacija sa saradnicima su vam veoma bitni za naredni period. Rođeni tokom marta će u ovoj nedelji već moći da promene ili sklope profitabilan posao. Moguć vam je neočekivani dobitak. Napokon se smirujete i postajete otvoreniji za suprotni pol. Već tokom nedelje privlačite potpuno drugačiji tip osoba. I vi sami nemate više toliko dilema. Interesantna poznanstva su vezana za neki put, radno mesto ili okupljanje bliskih ljudi gde bi se neko sasvim slučajno zatekao i osvojio vas. Zaboravite na sve ono što vam se dešavalo u prethodna dva meseca na ljubavnom planu. Zauzeti će ili uravnotežiti odnos sa partnerom ili sasvim iznenada ući u komunikaciju sa nekom interesantnom osobom.

 

BIK

Povoljan period se nastavlja. Produbićete odnos sa šefovima ili vas očekuju nova poznanstva sa osobama koje mogu da vam pomognu u poslu. Naročito imate uspeha u komunikaciji i saradnji sa ženama. Ne prihvatate velike kompromise i to je dobro. Usmerite se na stvari koje su vam bitne. Odličan je period i za one koji traže posao ili žele hobi da pretvore u dobar izbor zarade. Na emotivnom planu dolazi do nekog raščišćavanja. Slobodni misle o nekome koga već poznaju. Tokom vikenda će se nešto konkretizovati. Verovatno ćete biti u većem društvu i stvari će se odvijati spontano. U slučaju da nemate nikoga u glavi, prijatno će vas iznenaditi osoba iz društva. Kod zauzetih je situacija malo napetija do vikenda. Pošto-poto ste rešili da nešto izgurate. To će kod mnogih dati dobre rezultate.

 

BLIZANCI

Samo nemojte da se svađate i bavite nekim nebitnim stvarima. Polako ulazite u povoljan period u kome biste trebalo racionalno da trošite svoju energiju. Izvesne vama bitne okolnosti počinju da se menjaju. Mnogi će brzo reagovati i na neki način napredovati na poslovnom planu (statusno ili finansijski). Samo ne pričajte puno o svojim daljim planovima. Nešto treba da se sakrije do poslednjeg trenutka. Prija vam društvo originalnih ljudi, a okružiće vas i oni koji vam prenose bitne informacije. U vama se javlja optimizam kada je ljubav u pitanju iako na početku nemate konkretan razlog za to. Svideće vam se osoba sa bitnijom razlikom u godinama ili neko ko je iz vašeg komšiluka. Slobodni mogu da stupe u kontakt sa nekim na ulici ili preko rođaka. Opet, tu je neko iz prošlosti od koga ne želite da odustanete. Da li ćete nešto obnoviti ili se upustiti u novu avanturu, zavisi samo od vas. Zauzeti bi trebalo da budu malo tolerantniji prema partneru. Imate velika očekivanja, ali to su vaše megalomanske želje.

 

RAK

Sve ono što vam je izmicalo u prethodnim nedeljama će se realizovati tokom ove. Potrudite se da budete fleksibilni. U nekim poslovima nećete imati mnogo mogućnosti da birate, ali neka vas to ne brine. Možete da računate na podršku prijatelja i bliskih saradnika. Popravlja se, kako vaš status, tako i finansijski deo. Samo ne budite pasivni i sve će biti u najboljem redu. Spremni ste da radite prekovremeno ako to ima smisla, a imaće. Imate više hrabrosti i samopouzdanja u emotivnom delu. Slobodni će upoznati nekoga ko je misteriozan ili zauzet. Možda neko ko se bavi sportom (odlično izgleda) ili radi u nekoj vrsti uniforme. Svakako mislite i o nekome koga ste upoznali tokom prethodnog meseca. Na vama je da napravite izbor. Zauzeti će se do kraja nedelje svađati. Na partneru je da se prilagodi, i to će učiniti početkom sledeće nedelje.

 

LAV

Za vas je ovo neobično dobar period. Nešto što je išlo usporeno ili nekako komplikovano u proteklim nedeljama se u ovoj razrešava ili pokreće uz izvesne srećne okolnosti. Imaćete mogućnost da birate oko neke vama bitne stvari u kom pravcu će ići. Dobro će vam doći priča sa nekim u koga imate poverenja. Finansijska situacija se kod većine popravlja ili postoji najava da će se brzo popraviti. Sada ćete videti zbog čega ste nešto radili u proteklom periodu i imali osećaj da će se isplatiti. Na emotivnom planu postavljate visoke kriterijume. Savet je da se nađete na mestima gde biste mogli da upoznate osobu kakvu priželjkujete. Mnogi će uspeti u tome, bilo preko radnog mesta ili nekog reprezentativnog mesta zabave (kafića, restorana, diskoteke). Ipak, jedna mlađa osoba ne odustaje od vas. Kraj nedelje vam donosi preokrete i prijatna iznenađenja. Zauzeti će od kraja nedelje da se usklade sa partnerom. Posle dužeg vremena počinjete da osećate bliskost koja vam je nedostajala.

 

DEVICA

Neke propuštene prilike će se ponoviti, naročito ako ste na nekom položaju. Nervoza na poslu polako jenjava. Želite da se nađete u društvu istomišljenika i to će vam polako poći za rukom. Povoljan je period i za one koji se bave privatnim poslom ili rade sa inostranstvom. Neko nov će ući u vaše poslovno okruženje i bitno osvežiti situaciju. Ne mislite o stvarima koje ste ostavili iza sebe u protekla dva meseca, vreme je za novine. Emotivni život vam nije bio sjajan u prethodnom periodu. Stalno vas je pratio osećaj da nešto fali u kontaktima koje pravite. One koje su stavile tačku na neke stare ljubavi, očekuje pozitivan period. Prvo vi u glavi nešto prelamate i samim tim privlačite drugačiji tip osoba od onih na koje ste navikli. To će svakako biti neko pozitivan pun priča i životne energije. Za vas - potrebno osveženje. Postoji razlika u godinama. To je neko ko često putuje, možda i boravi u inostranstvu. Ima interesantan posao ili hobi. U svakom slučaju vi ne brzate. Vreme je za druženja i interesantne priče. Mogu se neki stari kontakti obnoviti i to sasvim slučajno. Zauzeti napokon uspostavljaju normalniju komunikaciju sa partnerom. Možda se ništa direktno neće desiti, jednostavno vi postajete smireniji.

 

VAGA

Nastavlja se povoljan period za vas. Sada više razmišljate o finansijama. To vas može naterati da se oprobate u poslovima u kojima do sada niste bili. Svakako vam i to dolazi kao prijatno iznenađenje. Samo hrabro napred! Imate podršku prijatelja, naročito ženskih. Trebalo bi da se što bolje informišete oko projekata koji su vam na neki način nepoznanica. Oslonite se na svoju kreativnost i maštu. Interesantni emotivni susreti su vezani za mesta vrlo blizu vašeg doma ili na nekom putu (što dalje to bolje). Upoznajete nekoga ko pleni svojim izgledom, a pokazaće se da ima i vrlo slična interesovanja kao vi. Samo ne brzajte i oslonite se na spontanost. Verovatno je to osoba rođena u nekom od vatrenih znakova (Ovan, Lav ili Strelac). Neki će produbiti odnos sa osobom koja je zauzeta. Zauzeti planiraju zajednički put. Komunikacija sa partnerom vam je sve bolja. Prisećaćete se nekih starih dobrih vremena i ponovo pokrenuti emocije.

 

ŠKORPIJA

Ubrzajte se u projektima koje treba da privedete kraju zbog toga što polako ulazite u period kada su vam novine povoljne i prisutne u vašem poslovnom životu. Fleksibilniji ste i spremni na kompromis. Odličan vam je period u slučaju da tražite posao (ulazak u radni odnos ili promena radnog mesta). Finansije se popravljaju, a može vam se vratiti u neki stari dug na koji niste računali. Sve se pokreće uz izvesne srećne okolnosti, i što je još bitnije - vaše pozitivne osećaje. Emotivni život postaje tema o kojoj više mislite. Maštate o idealnom partneru. Možda se neće pojaviti osoba iz mašte, ali će svakako biti interesantnih poznanstava. Susreti se pokreću preko vama bliskih ljudi. Može se pojaviti neko ko je zauzet, ali bi ta vaša veza vrlo brzo bila ozvaničena. Mnogi razmišljaju o nekome iz prošlosti. Tokom vikenda je moguć susret. Oni koje se već nalaze u tajnim vezama žele promenu. Samo bez svađa, sačekajte vikend i bolje raspoloženje. Zauzeti su u dobrom periodu. Neće biti nekih velikih oscilacija u vašem odnosu.

 

STRELAC

Obnavljanje nekih kontakata će se ispostaviti kao profitabilan potez za vas. Finansije će početi bitnije da se popravljaju. Nastavlja se povoljan period koji je počeo tokom pritekle nedelje. Kontakti sa osobama na položaju su vam povoljni i tu možete da očekujete prijatna iznenađenja. Profitiraćete kroz poslove u kojima je prisutan vaš osećaj zadovoljstva. Prestanite da brinete i okrenite se nekim lepim stvarima. Nije da vas ne interesuje emotivni život, ali ste ipak odlučili da se dobro zabavite. Neko sa kim ulazite u površne kontakte će polako sve više da vam prija. Svakako se stvari odvijaju spontano. Nove ljubavi su vezane za radno mesto ili neki put. To je osoba koja je stidljivija od vas, a upravo to može da vas privuče. Zauzeti napokon stabilizuju komunikaciju sa partnerom. Mnogo toga ste zamerili, a sada on ima želju da se promeni i prilagodi. Sve vam ide kako treba, opustite se. Ili ćete zajedničkim snagama nešto bitno rešavati.

 

JARAC

U ovom periodu treba da budete okretljiviji. Od sposobnosti da brzo reagujete zavisi i da li ćete napredovati ili koliko ćete zaraditi. Završili ste period priprema, sada je vreme da delate. Imate neverovatnu mogućnost da motivišete saradnike. Sa mnogima ćete produbiti odnos i generalno vam na ovom polju slede prijatna iznenađenja. Možete neke svoje ideje da materijalizujete krajem nedelje. U periodu ste kada možete da menjate svoj izgled i eksperimentišete. Privlačićete različite tipove osoba. Svakako ćete imati mogućnost da birate. Jedan od potencijalnih partnera je i osoba iz prošlosti. Nije vreme da budete neodlučni, ali ipak pažljivije analizirajte situaciju. Po prirodi odmah želite nešto što vam je poznato. Zauzeti uživaju u pažnji partnera. Može se javiti ili ljubomora ili rast libida. Svakako emocije rastu.

 

VODOLIJA

Nastupajuća dešavanja u vama bude realan optimizam. Sve vam ide uz manje napora nego što ste navikli. Mnoge promene se naglašavaju, a krajem nedelje već mogu da počnu da se realizuju. Jedina napeta situacija vezana je za neke saradnike s kojima ste imali konflikt u prošlosti. Tu ćete morati da pokažete zube i izborite se za nešto. Kod vas su i dalje aktuelne tajne veze ili veze koje imaju izvesna ograničenja. Vi niste navikli da tako funkcionišete, ali još uvek nećete osećati taj pritisak. Mnogi žele da obnove neki kontakt ili poboljšaju komunikaciju s nekim ko se nedavno pojavio. Svakako osoba koja privlači vašu pažnju je nasmejana, pozitivna, uspešna i interesantna. Bitno je da samo vi shvatite šta želite. Zauzete očekuje bolji period. Nešto zajednički radite i to vam prija.

 

RIBE

Želite da se pomerite sa trenutnih pozicija. Vaša kreativnost je odlična, ali stalno nailazite na miniranja saradnika. Sada nije pravo vreme da reagujete direktno. Možete pokrenuti nešto bitno, upisati neki kurs, odlučiti da date neki ispit ili slično. Zarada vam stoji kroz nekakve kratkoročne projekte. Bez obzira na neka trenutna otezanja, ne odustajte od svojih ambicija! Vaše emocije su naglašene u ovom periodu. Zauzeti će upravo zbog toga želeti da nešto preokrenu u trenutnom odnosu. I to će vam poći za rukom veoma lako. Ako želite da obnovite kontakt iz prošlosti, niste sigurni šta biste sa tom osobom. Kod slobodnih su nove ljubavi na pomolu preko radnog mesta ili bliskih prijatelja. To je osoba koja pleni svojim osmehom i optimističnim pričama. To je baš ono što vam treba da vas pokrene. To može biti neko poznat ili na neki način reprezentativan.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR