Region

Svet

Lepa Brena: Zagrevanje pred koncert u Sofiji! (VIDEO)

 Zagrevanje pred koncert u Sofiji! Lepa Brena i Stefan Živojinović gostovali su u "Slavi Šou" čuvenom šou programu u Bugarskoj.

Lepa Brena: Zagrevanje pred koncert u Sofiji! (VIDEO) Promo "Slava šou"




Veče pred veliki koncert u dvorani "Ermec" u Sofiji, Lepa  Brena i Stefan  Živojinović gostovali  su u "Slavi Šou" čuvenom šou programu u Bugarskoj. Stefan će večeras gostovati na koncertu Lepe Brene.

Da podsetimo, naša folk diva u Bugarskoj ima status internacionalne zvezde, status koji je početkom  devedesetih godina potvrdila  na stadionu "Vasil  Levski" na koji je sletela helihopterom i pevala pred 100.000 ljudi. Delić te euforije smešten je i u film "Hajde da se volimo 3" gde se jasno vidi prepun stadion i atmosfera koju je Lepa Brena zagrejala do usijanja. 



Kasnije je nastupala u Plovdivu, nekoliko puta ponovo u Sofiji, a otkako je otvorena savremena dvorana "Ermec", postala je stvar  prestiža ko će u ovoj dvorani nastupati. Breni nije  bio problem da napuni "Ermec", jer je Bugarskoj njeno ime kao i u čitavom regionu sinonim za dobru energiju i najbolje koncerte. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>