Читај ми!

Tuča izletnika na Ceru, jedan uhapšen

Uhapšen R. M, koji je usled tuče na prvomajskom izletu na planini Cer, sekirom naneo povrede jednoj osobi. U Šapcu je uhapšena i A. S. zbog sumnje na ubistvo.

Između dve grupe izletnika na planini Cer došlo je do svađe i tuče, saopštila je policija u Šapcu, prenosi Tanjug.

Nakon svađe, R. M. je sekirom naneo povrede jednoj osobi, koja je nakon ukazivanja lekarske pomoći upućena u Urgentni centar u Beogradu.

Osumnjičenom je, po nalogu Višeg javnog tužioca u Šapcu, određeno zadržavanje do 48 časova zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Istog dana, i za A. S. određeno je zadržavanje zbog sumnje da je 1. maja, nakon svađe, jednoj osobi nanela više uboda oštrim predmetom.

A. S. se tereti za krivično delo ubistvo, koje se dogodilo u kući ubijenog.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво