Stanković (SDS): Mirković i Ničić se oko svega dogovaraju!
Foto: TV Best

Zaječar

Stanković (SDS): Mirković i Ničić se oko svega dogovaraju!

Srbija -
Ja znam sigurno da oni fingiraju te proteste, iz prostog razloga što su Zaječarci svedoci da se oni viđaju po raznim restoranima u Zaječaru i okolini, tvrdi Stanković

Zdravko Stanković iz Socijaldemokratske stranke, za Best portal rekao je da predsednik Skupštine Zaječara i bivši gradonačelnik Zaječara Boško Ničić fingiraju proteste, kao i da se oko svega dogovaraju.

"Gospodin Mirković i gospodin Ničić su zajedno potekli iz pokreta Živim za Krajinu. Do 2004. godine su zajedno radili, s tim što je Ničić pokazao šta ume od 2004. do 2012. godine, a Saša Mirković je trenutno u gradu Zaječaru i pokazuje šta ume", rekao je Stanković.

Prema Stankovićevim rečima, Mirkovića i Ničića Zaječarci viđaju zajedno po raznim mestima."Ja znam sigurno da oni fingiraju te proteste, iz prostog razloga što su Zaječarci svedoci da se oni viđaju po raznim restoranima u Zaječaru i okolini. Sa druge strane mislim da sve ono što je vitalno i deo njihovih interesa zajedno donose kao odluke, i zajedno raspolažu i budžetom i onim što je u njihovim ličnim interesima", rekao je Stanković. SDS je danas u Jagodini i Parćinu, gradovima u Pomoravskom okrugu, na gradskim trgovima, organizovala akciju pod nazivom "12 meseci Vlade, 12 neispunjenih obećanja". Čelnici stranke i Gradskih odbora, osim što su razgovarali sa građanima o "neispunjenim obećanjima, propuštenim šansama i posledicama loše politike Vlade", delili su i materijal sa odštampanih 12 neispunjenih obećanja Vlade.

Stanković je rekao da je stranka Borisa Tadića obećala da će sve dobre stvari koje Vlada uradi istaći, a sve loše kritikovati, kao i da danas nema mnogo dobrih stvari koje je Vlada uradila."Danas su dugovi na rekordno visokom nivou. Ova Vlada zadužila je državu za devet milijardi, odnosno 7.300 evra u minutu", rekao je Stanković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track