Od 610 vozača 16 bilo pijano za volanom

LESKOVCA – Tokom vikenda policija je u leskovačkom kraju alkotestirala 610 vozača i utvrdila da je 16 bilo pijano za volanom, od kojih četiri u teško alkoholisanom stanju.

Portparol Policije uprave u Leskovcu Boban Zdravković kaže da se broj vozača, koji pijani sedaju za volanom, smanju u odnosu na prethodne godine, ali da je cilj učestalih kontrola da se ta pojava iskoreni.

Tokom kontrole uočena su i sankcionisana 214 prekršaja od kojih 42 spada u kategoriju težih a preostalih 172 čine lakše prekršaje.

Policijska uprava u Leskovcu apeluje na nesavesne vozače, pešake i druge učesnike u saobraćaju da se pridržavaju zakonskih odredbi jer će tako izbeći sankcije i sačuvati sebe i druge. Takođe se apeluje na sve vozače da svoja vozila parkiraju na mestima gde je to dozvoljeno.

(Kraj)mil

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

1 Komentar
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Homo erectus
14.05.2015. 23:19

Najtuznija vest.To sto ih je toliko malo pijanih uhvaceno,jos jedan je dokaz teskog siromastva koje nas stalno pritiska.Ukoliko se ovako bude nastavilo mnogo ce saobracajaca ostati bez posla.Gospodo policajci morate vise vinjakovati,pivovati i u sopstvenu opremu duvati kako biste sacuvali posao.A sad ZIVELI.