Читај ми!

Porazi Voše i Jagodine, pobede Čukaričkog i Novog Pazara

Borac pobedio Vojvodinu u Novom Sadu - 3:1. Čukarički pobedio u Kragujevcu ekipu Radničkog sa 1:0. Voždovac slavio u Jagodini, Novi Pazar trijumfovao u Subotici. Radnički u Nišu savladao Napredak. Bez golova u duelu Mladosti i Donjeg Srema.

Fudbaleri Borca iz Čačka pobedili su u Novom Sadu Vojvodinu sa 3:1, ostvarili drugu uzastopnu pobedu i izvukli se iz opasne zone. Ekipe su golove postigle u poslednjih 15 minuta. Borac je poveo u 75. minutu golom Miljana Mutavdžića, a pet minuta kasnije vođstvo je duplirao Milan Jevtović. Vojvodina je u 89. minutu smanjila zaostatak golom Milana Makarića, a pobedu ekipi iz Čačka obezbedio je Rade Krunić u prvom minutu sudijske nadoknade vremena.

Posle šeste prvenstvene pobede Borac je sa 14. skočio na 10. mesto na tabeli i ima 26 bodova, dok je Vojvodina ostala na četvrtom mestu sa 40, ali gubi korak za Čukaričkim, koji na trećem mestu ima sedam bodova više.

Čukarički je došao do sva tri boda u Kragujevcu. Jedini gol na meču postigao je Zoran Rendulić u 49. minutu. Novi Pazar je brzo preboleo poraz od Vojvodine i slavio u Subotici protiv Spartaka rezultatom 2:0, zahvaljujući golovima Miloša Mijića.

Voždovac je iznandio na gostovanju Jagodinu sa 2:1, dok su Mladost i Donji Srem u Lučanim podelili bodove (0:0).

Jedini trijumf na domaćem terenu ostvario je Radnički iz Niša, koji je pred svojim navijačima pobedio Napredak (2:0) i osvojio važne bodove u borbi za opstanak.

Rezultati i strelci 24. kola Superlige:
Jagodina - Voždovac 1:2 (Arsenijević 78 - Škerjanc 12, Sikimić 82)
Mladost - Donji Srem 0:0
Radnički Kragujevac - Čukarički 0:1 (Rendulić 40)
Spartak - Novi Pazar 0:2 (Mijić 11, 81)
Radnički Niš - Napredak 2:0 (Bulatović 57, Pejčić 65)
Vojvodina - Borac 1:3 (Makarić 90 - Mutavdžić 76, Jevtović 78, Krunić 92)
Crvena zvezda - Partizan 0:0
Nedelja:
OFK Beograd - Rad (16)

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво