Gindoan blizu Mančester Junajteda

Fudbalski klub Mančester Junajted blizu je dogovora oko transfera Ilkaja Gindoana iz Borusije Dortmund, prenose nemački mediji.

Izvor: JT

Petak, 24.04.2015.

23:58

Default images
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Nemački internacionalac, kojem ugovor sa Borusijom ističe sledećeg leta, poslednjih nedelja je povezivan sa klubovima iz Premijer lige, a uz Junajted za njegove usluge su zainteresovani i Arsenal i Mančester Siti.

Međutim, nemački mediji najavljuju da Gindoan želi da se preseli na „Old Traford“, a dogovor bi navodno mogao da bude postignut tokom vikenda. Procenjuje se da bi transfer Gindoana u Junajted trebalo da bude vredan oko 30 miliona evra.

Ukoliko se potvrdi Gindoanov prelazak u Junajted, to će biti samo jedna u nizu loših vesti za Borusiju, pošto je prošle nedelje da će Jirgen Klop napustiti klub na kraju sezone.

Pored Gindoana, u redovima ’Crvenih đavola’ naredne sezone bi mogao da se nađe još jedan fudbaler Borusije – Mats Humels, pa će novi trener Tomas Tuhel imati težak zadatak da privoli glavne igrače da ostanu u Dortmundu.

Borusija je trenutno na devetom mestu u Bundesligi pošto je uspela da spase sezone posle očajnog starta i borbe za opstanak posle jesenjeg dela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: