Region

Svet

Region

Serija Komšije četvrta sezona, počinje sa emitovanjem 26. februara!

Serija "Komšije", četvrta sezona počinje sa emitovanjem 26. februara od ponedeljka do četvrtka u 22 časa. 

Serija Komšije četvrta sezona, počinje sa emitovanjem 26. februara! Promo



Četvrta sezona popularne domaće serije "Komšije", u režiji Milana Karadžića, emitovaće se od 26. februara, ponedeljkom, utorkom, sredom i četvrtkom u 22:00 na Prvom programu RTS-a. U novoj, četvrtoj sezoni serije "Komšije", junaci nastavljaju sa svojim dogodovštinama u sremskom selu, na obali Dunava. Poštar Mile nikako ne može da se pomiri sa tim da je odvojen od uloge oca deteta koje je dobio sa Gordanom. Anči se bori za svoju slobodu koju joj otac Mašan stalno ograničava. 

Novi zaplet nastaje kada se među ukućanima pojavi grof Anton Bokalović, naslednik nekada velikog imanja koje je njegovoj porodici oduzeto posle Drugog svetskog rata. Grof je slatkorečiv prema svim komšijama, manipuliše njihovim osećanjima i vešto skriva svoje prave namere. 

Standardnu glumačku ekipu čine Nebojša Ilić, Milica Mihajlović, Milutin Karadžić, Anja Mit, Miloš Samolov, Nataša Marković,  Hristina Popović, Nemanja Oliverić, Milena Dravić, Olivera Bacić, Maja Šarenac i Uroš Jovčić. U novoj sezoni pojavljuje se Milan Vasić koji igra grofa Antona Bokalovića. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>