Šta je zajedničko za Varelu, Digweeda i Cattanea

John Digweed ponovo će biti gost naše prestonice posle 9 dugih godina pauze ove subote, 25. aprila, kada će u Hangaru kod Luke Bograd nastupiti na gigu posvećenom rođendanu naše tehno zvezde Lee Dobričić. Lajnap ove žurke upotpuniće sjajni Bokee Kinetic vibe.

Karijera John Digweeda poznata je po eksplozivnoj energiji koja se već dve decenije ne menja. On je osnivač agencije Bedrock Records, doma DJ zvezda kao što su Hernan Cattaneo, DJ Sneak, Christian Varela, Marco Bailey. Za razliku od mnogih drugih, John ostavlja poseban zvučni pečat zbog čega ga ljubitelji elektronske muzike širom sveta obožavaju. Upravo to pokazuju svakonedeljni nastupi u najvećim svetskim klubovima, tokom kojih fuzija originalnih instrumentalnih talasa sa potporom snažnih bas ritmova ostavlja bez daha. Zato zaokružite subotu, 25. april, u svojim klupskim kalendarima i pripremite se za spektakularan party! Aktuelna cena regularne ulaznice za ovaj događaj iznosi 1.200 dinara, dok se VIP karta može nabaviti po ceni od 1.800 dinara, na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa.

Šansu da osvoje besplatne karte za ovaj gig imaće oni koji posete klub Dot ovog petka, 24. aprila, kada će na Technotic partiju u organizaciji Mark Wee-ja i Zmixa Kovačevića nekoliko nasrećnijih gostiju biti nagrađeno ulaznicama za nastup John Digweeda u Hangaru.

Pogledajte još