Читај ми!

Hapšenje zbog prevare osiguranja

Policijski službenik D. M, kao i G.C, N.M, M.Đ. i vlasnik samostalne ugostiteljske radnje u Kragujevcu S. G, uhapšeni su zbog sumnje da su po podeljenim ulogama planirali i organizovali požar u lokalu vlasništvo S. G, koji je 19. januara ove godine po prethodnom dogovoru namerno zapalio M.Đ.

Terete se da su izvršili krivično delo prevara u osiguranju u saizvršilaštvu, navodi se u saopštenju policije, koje prenosi Fonet.

Kako se ističe, oni se terete da su od osiguravajuće kuće gde je lokal osiguran, lažnim prikazivanjem činjenica i donošenjem neistinite dokumentacije, naplatili premiju osiguranja u iznosu od 4.028.000 dinara i taj novac podelili danas na unapred dogovoren način i procenat.

Danas je osumnjičeni S. G. sa računa banke u Kragujevcu podigao je treću ratu od osiguranja u iznosu od 1.200.000 dinara i prilikom podele novca u jednom ugostiteljskom objektu u Kragujevcu, policajci službenici uhapsili su osumnjičene, kod kojih je pronađena pomenuta suma novca, zaključuje se u saopštenju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво