• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojska temelj, stub i krov društva, kaže Nikolić

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić lzjavio da je Vojska Srbije i ove godine dokazala da je temelj, stub i krov društva i ukazao da je vojni sistem zasnovan na hijerarhiji i subordinaciji.

Nikolić je na prijemu povodom Dana Vojske čestitao svim pripadnicima VS praznik navodeći da su njeni pripadnici godinu proveli časno i da je vojska dokazala da je temelj ovoga društva.

On je u Predsedništvu Srbije rekao da smo ove godine imali nesreću o kojoj svi pripadnici Vojske, kako je rekao, treba dobro da razmisle i da shvate da je vojni sistem zasnovan na hijerarhiji i subordinaciji i da nije lanac u kojem je svaka karika jednaka.

"Ako vi u Vojsci to shvatite onda ne treba niko drugi da vam daje bilo kakav savet" rekao je Nikolić.

On je kazao da će njegovo predsednikovanje biti ispunjeno ponosom što je bio vrhovni komandant ovakve vojske, a da će biti još ponosniji ako vojska ne bude suočena ni sa kakvim izazovima koji bi ih naterali da ne samo srcem i mudrošću nego i hrabrošću i oružjem brane našu zemlju.

"Na nama je da učinimo sve da te upotrebe ne bude, a na vama da se dobro priremite i obučite da ne može da vas iznenadi čak i ako toga bude", rekao je Nikolić.

Dodao je da je vojska ponikla iz naroda, da nikada nije imala nikakve nesuglasice sa narodom kojem služi i da od nje narod očekuje spas kada ga nema niodkuda.

"Čestitam vam praznik i želim vam da ovakvih jubileja u miru i spokoju, u osećanju da ste ucicnili sve što možete za ovu zemlju, bude još više", poručio je Prersdnik Srbije.

Kako je rekao Vojska ima razloga da slavi svoj dan, oslonjena na pretke, na ono što su sve srpske vojske kroz istoriju činile i na ono što je očekuje i što, naglasio je, zna da će časno i profesionalno činiti i ubuduće.

Predsedniku Srbije načelnik Generalštaba VS general Ljubiša Diković uručio je ambleme VS, a ministar odbrane Bratislav Gašić vojnu spomenicu za učešće na paradi "Korak pobednika" upriličinoj prošle godine na dan oslobođanja Beograda u Drugom svetskom ratu.

Komentari 4

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

007

Za vreme Vaše vlasti vojsci ostavljate Gripene J 39, Suhoje, Pvo sisteme S 300. Modernu Armiju . Bravo Vlado Republike Srbije. Tako se radi gospodine predsedniče Republike Srbije.

LUDAK

Ovo je za : ,,ANTOLOGIJA IDIOTIZAMA", od grupe-MASTERI i PLAGIJATORI, sa ,,DELIRIJUM-TREND"-a, odsek za IQ<7O ! ,,Grobar, Dikan i Keramičar", kao TNT grupa, iz Alan Ford stripa ! ZEMLjO, OTVORI SE

Снешко

Темељи, стуб и кров друштва су нам, у том случају, пали са хеликоптером. Штета што нам је сва школована младеж побегла трбухом за крухом због оваквих потенцирања државне управе и војске, па заиста немамо... друштво.

special image