Horoskop za 21. april

Zabava - Utorak 21.04.2015 - 05:53

Pred vama je horoskop za utorak 21. april. Sa srećom.

Horoskop  za  21.  april   foto  Mondo Horoskop za 21. april foto Mondo

OVAN
Vaša intuicija u ovom trenutku deluje skoro nepogrešivo, umete da procenite različite saradnike i njihovu ulogu u poslovnim pregovorima. Budite uporni u svojim poslovnim namerama. Očekuju Vas prijatni dogadjaji u krugu porodice ili u susretu sa voljenom osobom. Nema razloga da tražite novu nevolju na relaciji sa bliskim osobama ili emotivni izazov na nekoj pogrešnoj strani. Sugestija: Sačuvajte prisebnost duha i samokontrolu.

BIK
Nekome nedostaje iskrenost, a Vama strpljenje i zbog toga se poslovni susret pretvara u novu raspravu. Nema potrebe da očekujete preteranu popustljivost ili razumevanje, kod osobe koja strogo insistira na praktičnim interesima. Neko Vas opterećuje svojom pričom o emotivnoj dominaciji ili sa velikim zahtevima koje Vam postavlja. Važno je da izvučete dobru pouku iz nove situacije. Sugestija: Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja, prijaće Vam.

BLIZANCI
U poslovnom dijalogu nečiji maniri i ponašanje na Vas deluju zbunjujuće, ali istovremeno ni Vi ne nudite konkretne odgovore. Ponekad je teško tačno proceniti, ko ili koliko dobija u poslovno-finansijskoj saradnji. Nema potrebe da uporno namećete svoju volju pred porodicom ili bliskim osobama. Raznežite voljenu osobu, tako što ćete delovati dobroćudno i popustljivo u nekim situacijama. Sugestija: Prijaće Vam neka sportska aktivnost ili psiho-fizička rekreacija.

RAK
Imate utisak da nepravedno trpite zbog negativnih uticaja ili nečijeg neraspoloženja. Nalazite se pod težim okolnostima nego Vaši saradnici, ali ne možete imati izgovor za neispunjene obaveze. Bolje je da prećutite svoje mišljenje. U susretu sa voljenom osobom prihvatite neku »utešnu varijantu« ili ono što je za sada moguće kao dogovor. Izbegavajte impulsivnost i novu ljubavnu raspravu. Sugestija: Posvetite pažnju sadržajima koji deluju podsticajno na Vaše raspoloženje.

LAV
Nalazite se u dobroj psiho-fizičkoj formi, slobodno prihvatite različite izazove kako biste proverili svoje mogućnosti. Dovoljno ste sposobni da ostvarite svoje poslovne namere, Vaš uspeh se nalazi iznad prosečnih ocena i merila. Nema razloga za preterivanjem u ponašanju ili za lažnu skromnost u društvu voljene osobe. Partner dobro razume Vašu emotivnu ćud i potrebe i želi da Vam udovolji. Sugestija: Važno je da ulepšate svoje raspoloženje u različitim prilikama.

DEVICA
Ideju koju imate ne treba isticati kao najbolje poslovno rešenje, strpljivo sačekajte na nečiji signal. Ukoliko pažljivo pratite razvoj dogadjaja na poslovnoj sceni, biće Vam jasno na koga treba da računate u saradnji. Nedostatak takta ili poverenja u susretu sa voljenom osobom može samo nepotrebno uzrokuje novu raspravu. Povremeno umete da delujete suviše strogo i zahtevno. Sugestija: Prijaće Vam neka dodana aktivnost, kao dobra psiho-terapija ili rasterećenje.

VAGA
Vama velike reči ne znače mnogo, stoga i ne obraćate posebnu pažnju na nečiju priču o poslovno-finansijskoj saradnji. Ipak, pokazaće se da je iznenadna sreća na Vašoj strani onda kada to najmanje očekujete. Važno je da partner izražava dobru volju i spremnost da Vam ugodi na različite načine. Nema razloga da se emotivno nadmudrujete sa bliskom osobom. Sugestija: Učinite nešto u prilog boljem raspoloženju, prijaće Vam omiljena zabava.

ŠKORPIJA
Imate utisak, da okolina pravi previše buke oko nekih sporednih dogadjaja. Nepotrebno se postavljaju različiti uslovi koji komplikuju nastavak poslovne saradnje. Stalo Vam je da izbegnete negativne posledice. Sačuvajte prisebnost duha pred voljenom osobom. Nema razloga da se ponašate suviše sitničavo u svojim komentarima i da podstičete nove sumnje koje Vas udaljavaju. Sugestija: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

STRELAC
Na pogrešan način tumačite različite informacije ili nove dogadjaje koje prepoznajete u svom poslovnom okruženju. Ponekad stvari izgledaju potpuno drugačije od utiska koji pokušava da Vam nametne neko od saradnika. Velika nestrpljivost pred voljenom osobom često donosi pogrešan efekat. Izbegavajte impulsivno reagovanje, jer nepotrebno rasplinjavate svoje strasti. Sugestija: Važno je da sačuvate optimizam i dobru volju.

JARAC
Napravili ste pogrešan izbor i sada Vam preostaje da korigujete svoj poslovni propust. Uspeh ponekad izgleda nedostižno, ali okolnosti se uvek menjaju. Važno je da izvučete dobru pouku i da ostane istrajni u svojim namerama. Pažljivije analizirajte nečije ponašanje u emotivnom dijalogu, postoje stvari koje se uočavaju tek sa odredjene distance. Neka se Vaša osećanja iskristališu. Sugestija: Izbegavajte situacije koje Vas previše iscrpljuju.

VODOLIJA
Ukoliko ne razumete nečije motive ili ideje, ne možete da prihvatite ni važnost različitih pravila u poslovno-finanasijskoj saradnji. Budite pažljiviji u poslovnom dijalogu, jer nerazumevanje donosi dodatne komplikacije. U susretu sa voljenom osobom češće birate pogrešnu taktiku, pre ili kasnije moraćete da se suočite sa istinom koju potiskujete. Odlaganjem ništa bitno ne rešavate. Sugestija: Potrebno je da poboljšate svoju psiho-fizičku ravnotežu i raspoloženje.

RIBE
Primećujete da saradnici ne ispunjavaju svoj deo obaveza, što se automatski odražava na Vašu motivaciju i zajednički uspeh. Ipak, ovo nije trenutak da se obračunavate sa raznim neistomišljenicima. Izbegavajte sukob sa osobom koja ima »sumnjivu reputaciju«. Pokažite više strpljenja u nečijem društvu. Možda partner na različite načine iskušava Vašu emotivnu naklonost i dobru volju. Sugestija: Uživajte uz sadržaje koji Vas psihološki opuštaju i relaksiraju.
 

astrolook.com

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: