Bečići: Likvidirani bivši poslanik poznavao ubicu!

V. K. - S. G.

19. 04. 2015. u 07:55

Smrt Saše Markovića ustalasala strasti u Crnoj Gori. Napadač izleteo iz obližnjeg šumarka i iz vatrenog oružja, u klasičnoj sačekuši sasuo rafal u oca dvoje maloletne dece

Бечићи: Ликвидирани бивши посланик познавао убицу!

UBISTVO Saše Markovića (48), bivšeg poslanika Liberalnog saveza i nekada bliskog saradnika lidera te partije Slavka Perovića koje se dogodilo u petak oko 17 časova kod bečićkog naselja Ivanovići, dva dana pre njegovog rođendana, podigao je na noge gotovo celu Crnu Goru!

Policija i dalje traga za napadačem koji je, dok je Marković prolazio automobilom, izleteo iz obližnjeg šumarka i iz vatrenog oružja, u klasičnoj sačekuši sasuo rafal u oca dvoje maloletne dece. Javnost je još i bez odgovora na pitanje da li je atentator koristio automatsku pušku ili hekler.

Prema dosadašnjim nalazima istrage sumnja se da su se Marković i ubica od ranije poznavali, a šta je navelo napadača da mu pripremi sačekušu i povuče oroz utvrdiće istraga. Marković se neko vreme bavio privatnim biznisom, da bi zatim kroz rad u Liberalnom savezu aktivno ušao u politiku.

Bio je član ove partije od 1990. godine, zatim šef kabineta predsednika Skupštine Crne Gore, poslanik u Skupštini, predsednik Opštinskog odbora LSCG, poslanik u parlamentu Državne zajednice Srbija i Crna Gora...

Povodom ubistva Saše Markovića, Liberalna partija Crne Gore zatražila je hitno održavanje sednice Odbora za bezbednost i odbranu Skupštine Crne Gore, ocenjujući da se radi "o svirepom zločinu koje je urađeno s predumišljajem".

- Ubistvo bivšeg poslanika Liberalnog saveza, Saše Markovića, pokazuje koliko je samopouzdanje i osećaj nekažnjivosti mafije u državi - poručio je poslanik Demokratskog fronta, Nebojša Medojević. - Mafija je slobodna, a mi smo svi u zatvoru i na nečijoj listi za ostrel!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

JA

19.04.2015. 09:07

Zasto se potencira da je otac maloletne dece? Sad treba svi da kukamo sto su ostala sirocici u vili od par miliona eura...verovatno posteno stecenih pa su ga zato i ubili.

Ne bih

19.04.2015. 10:58

@JA - ...da komentarisem ovo za decu, a oko vile stvari su ciste. Barem se tako naveliko prica. Prodao je nasledjenu zemlju u vreme kada se to moglo. I neka je. To su privatne stvari u krugu porodice.

Zoran

19.04.2015. 11:03

@JA - Ti ces celi zivot ostati u kolibi...Nisam bogat, ali u svakom drustvu ima uspesnih i bogatih ljudi...Ja im ne zavidim...Ja im cestitam, i zasto sve sto je steceno mora biti ukradeno...Pogresno razmisljas i sve dok budes gledao sta drugi ima a ne budes se borio i sam da steknes nesto, ostaces vecno siromasan...

Миливоје Кнежевић

19.04.2015. 09:14

Свима у Црној Гори и Југославији предлажем sputniknews.com као мјесто гдје могу детаљније информисати о дјеловању и животу овог прије свега великог Човјека и Интелектуалца. А Господ нека подари души његовој мјеста свијетла, без туге, бола и уздисања!.

Severni vetar

19.04.2015. 10:09

Pokojnik je mnogo pricao...kome to nije odgovaralo zakljucite sami. Raja, uglavnom, pojma nema sta se dole radi i to jos od 1997.

kole

19.04.2015. 16:03

samo oni znaju zasto se ubijaju , imovina koja stecena u Ivanovicima MASLINJAK odakle doslo ? nista me nije iznenadilo njegovo ubistvo sa toliko stecene njegove nekretnine