(VIDEO) CEO INTERNET BRUJI O NJEMU: Zbog ovog čoveka ceo Balkan piše bi li zajedno!
Foto: Printskrin

Mala bili čiku

(VIDEO) CEO INTERNET BRUJI O NJEMU: Zbog ovog čoveka ceo Balkan piše bi li zajedno!

Ludi svet -
Sve je počelo tako što je dotični gospodin (47) rešio da flertuje sa devojčicom koja može da mu bude ćerka, a i unuka

“Kupiću ti ja za drugi razred zbirku, odaj mi tajnu – mala BILI ČIKU”, peva mladež o starijem čoveku koji zavodi mlađane devojčice na Fejsbuku. I nemojte da vas čudi što napisasmo “bi li” spojeno – zbog Kazanove sede kose koji se na Fejsu predstavlja kao Petko Tadić, čitav Balkan piše tako.

Sve je počelo tako što je dotični gospodin (47) rešio da flertuje sa devojčicom koja može da mu bude ćerka, a i unuka – devojka je rođena 1998. On nije znao da postoji mogućnost da njegov “seksi” čet neko fotografiše i objavi ga na internetu kao negativnu pojavu.

Negativnu, ali i nepismenu. Ne zna se šta je narod više zainteresovalo – to što mator čovek zavodi devojčice ili što je devojčici posle njenog odgovora da nema dečka jer su oko nje sve nezreli, otvoreno ponudio: “Mala BILI ČIKU?”I kad internet lavina jednom krene, niko je ne može zaustaviti. Fotografija zavođenja “staroga vuka koji je još u punoj snazi” raširila se društvenim mrežama poput zaraze. Varijacije na temu prave svi i sprdaju se sa prostaklukom izvesnog Petka Tadića koji na Fejsbuku piše da je rođen u Ljuboviji, da živi u Beogradu, a da je rođen 1967, da ima 47 godina i da nije oženjen. Moguće je i da je to lažan profil, napravljen za zafrkanciju i promociju raznih sadržaja – postovi o navodnim dojavama za nameštene mečeve su preplavile njegov Fejsbuk zid.

To ipak ne menja stvar. Ljudi su “Bili Čiku” prihvatili kao stvarnu osobu, a brojne Fejsbuk grupe koje se bave “spemovanjem” onlajn šmekera poput Petka, bacile su se na posao.Nepismeni i nečasni Kazanova sede kose je dobio i svoju himnu. Grupa mladih Prijedorčana pod nazivom “Klapa Bili Čiku” je snimila odu njegovoj pojavi. Naravno, postala je hit na Jutjubu – za tri dana ima gotovo 150.000 pregleda.Kristijan Daničić, Bojan Knjeginjić, Stefan Rodić i Srđan Knjeginjić, autori simpatične pesme koju smo citirali na početku teksta, rekli su u intervjuu da ih je začudilo što je pesma odjednom postala viralna.

– Moja prevashodna ideja je bila da mladima pokažem da je kreativnost jako bitna u životu. To je izuzetno pozitivna stvar, a jedna od poruka je da se mladi bave obrazovanjem i smišljanjem nečega novog. Osim toga, sama pesma ima svoju poruku. Ko je shvatio i razumeo o čemu se radi, odlično, ko nije, neka malo razmisli – kaže student glume na Akademiji umetnosti u Banjaluci i autor teksta pesme, Srđan Knjeginjić za Prijedordanas.

http://www.youtube.com/watch?v=XNBB1sllYRE

(Prijedordanas/gm-radio.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track