Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Sreda 01.04.2015.
05:11
Vestionline A

Putin piše blog za Vesti-online!

Višegodišnji pregovori urodili su plodom! Zahvaljujući našim kontaktima iz dijaspore, činjenici da i naše štampano i onlajn izdanje daju prostora Rusiji da se čuje i njena strana priče u vezi sa svetskim događajima, a ne samo prozapadnjački stavovi o vrednostima života (po kojima su droga i homoseksualizam u redu, i po kojima su svi jednaki, osim onih koji misle drugačije od SAD i Evrope), kao i ličnim vezama naših sportista i umetnika sa ruskim kolegama, predsednik Rusije Vladimir Putin je pristao, preko svog savetnika za štampu Dmitrija Peskova, da piše blog za Vestionline!

vestionline
Vladimir Putin sa jednim od ranijih izdanja frankfurtskih "Vesti"

Peskov je preneo zahtev gospodina Putina da ne bude redigovan i da bar za prvo vreme pokuša da piše na srpskom jeziku, u meri u kojoj ga je do sada savladao. Mi smo, naravno, to prihvatili i njegovo prvo, kratko obraćanje pred početak pisanja blogova za Vestionline prenosimo u izvornom obliku - neće vam biti nimalo teško da razumete reči ruskog predsednika.

“Daraga bratja!

Eto čast da pišu za vas, za ruskije druzja. V etoj žestokoj borbi za očuvanjot čolovečeskogo dostojanstva, danes, kogda Zapad narušavat vse meždunarodne konvenciji, svakoj galas koji se borjot za pravdu i spokojan žiznj, eto galas koji sluša se dalekoj. Takoj je galas na vas, takoj je galas moj, zato ja hoćut delat blog na Vestionline.

Naša družba je dokazana, vaše odnošenije k Rusiji i k menja - eto prekrasno. Vaša paraduška v moja čest, vaši avionuški i tenkuški... Bilo prekrasno! Kiša ne smetal, duga prekrasna, djevuške i maljčiki što paradiral ispred menja s puškam i pištoljam, bil ko prava armija... Bratskij narod menja divno pozdravljut, ja vam spasibavam!

Pervi blog za vas ja napišu... sledejščeg 1. aprelja.☺ Dakle, apri-li-li-li, nazdrovje i pozdravljajut vam Međunaroden dan na šaljot!“

(FOTO: Fotomontaža vestionline.com)

POVEZANE VESTI

Sreda 01.04.2015. 05:56
Cestitam na veoma zanimljiv pokusaj da rasveselimo do nedje ovaj ludi informativni propagandisticki rat i ovo ludo vreme u kojem zivimo. Sem toga vas list je ipak izdrzao sve ove godine pod prilicno velikim pokusajima da se to promeni i da postanete bljic il kuhrrir! Ko sto sami znate Srbski Narod sada veoma dobra zna i veoma dobro vidi tu Ogromnu Nepravdu koje nam te zapadne zlokobne diktature nanesose, nasa Borba koja je pocela 1389 do sada je u punom toku za Ocuvanje Nasih Vekovnih Ognjista, u tom kontekstu moramo ko zastitnu formaciju i SveSpasavajucu Majku Russiju da pomenemo i da je Uvazavamo na svakom koraku, da se ostro protivimo demonizaciji Srba i Russa i da nosimo poruku Svetu..................Bez Russa i Casnih Srbskih Boraca bi sada u svetu se pozdravljalo sa sig hajl............Mi Srbi smo anti-fas/isti u dusi...........Slobodoljubljivi narod koji Nikada u svojoj istoriji van svojih granica ratovao, no u suprutnom se Uvijek Branili kolko smo god mogli..........Sve buduce Srbske generacije ca da budu nama zahvalni ako budemo uspesni u odbrani Teritorijalnog Integriteta Srbije koja Apsolutno podrazumeva " Sve teritorije u kojema su Srbi Zivjeli a danas ih tamo Nema............Sveta Obaveza je Svakom Srbinu da radi svesno il nesvesno i da se Nase Srbske Zemlje opet spoje i da se granice koje njih dele " Nestanu ".........Srbska Crna Gora nikada Ne Sme Ostati milogora, ko sto vidite ova bolest koja je zahvatila svet koja se zove okupacija " Nemoze za uvijek da traje "..........Te moja Voljena Braco Srbska, bicu prvi koji ce da vas saceka da vas poljubim i zagrlim ko bracu moju jedinu i da Slavimo Rusenje Grenice koja deli Sramno tolike godime Moj Srbski Narod.......+ Ja Volim Srbiju +
Sreda 01.04.2015. 20:16
Tako se Putko prepao kad vam je pisao.Pogledaj sliku sav drhti od straha i krije se iza laži.Bravo za vest-šala prikladna današnjem ganu.Malo i da se nasmejemo.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online