Najnovije vesti
Zabava Vesti
RANI RADOVI Momenti u karijeri kojih se stide i najveće zvezde

RANI RADOVI Momenti u karijeri kojih se stide i najveće zvezde

Pre nego što su postale ikone Holivuda, mnoge svetske zvezde su sastavljale kraj s krajem poslovima koje bi danas najradile zaboravili. Tada su, uglavnom, snimali reklame za različite proizvode, od žvakaćih guma, alkohola, grickalica i tampona..

590992_bred-pit-foto-youtube
590992_bred-pit-foto-youtube

Pre nego što je postao jedan od najtraženijih glumaca u Holivudu, i Bred Pit je snimio nekoliko interesantnih reklama. U konkretnom slučaju, ovog zavodnika vidimo u reklami za "Pringles" čips kako  sa grupom momaka traga za novom porcijom ovih grickalica.

Tada je Pit imao svega 25 godina, i proći će još tri godine do njegove prve zapaženije uloge u filmu "Telma i Luiz".

Gotovo da je nemoguće zamisliti glumca Leonarda Dikaprija u nečemu što nije holivudski blokbaster, ali rani radovi mladog Dikaprija prikazuju ga u malo drugačijem svetlu.

Tako je sa 14 godina glumac snimio reklamu za žvakaću gumu.

Australijska glumica, Naomi Vots, snimila je reklamu za tampone kada je imala svega 16 godina.

Gotovo neprepoznatljiva, glumica je u reklami verno dočarala tinejdžerku koja nema nikakav problem sa "onim danima u mesecu".

Krajem 80-ih, glumica Demi Mur pojavila se u reklami za kokakolu.

Tada je Demi imala 26 godina, a u intereseantnoj reklami obična konzerva ovog napitka mogla  je da je košta života, ali umesto toga dovela ju je do zgodnog muškarca.

I za Brusa Vilisa reklama koju je snimio krajem 80-ih godina, nimalo ne liči na  akcione likove koje je uglavnom portretisao na filmu.

On se našao u reklami za vino, u ulozi bezbrižnog i razigranog bonvivana okruženog lepoticama.

En, koja je 2013. dobila Oskara za ulogu u filmu „Jadnici“ devedesetih se pojavila u reklami za regionalnog telefonskog operatera „Sinsinati Bel“.

U ovoj reklami En je tumačila ulogu tinejdžerke koju muče prvi ljubavni jadi.

Mark Rufalo reklamirao sredstvo protiv akni

Najpoznatiji je po svojoj ulozi u filmu „Zodijak“, ali sa 22 godine nije mogao da bira poslove. Tada se pojavio u prilično smešnoj reklami u kojoj je glumio adolescenta koji se bori sa aknama i bubuljica ma.

Mark kao adolescent, zahvaljujući sredstvu Clearasil rešava svoje probleme sa kožom i uspeva sa lakoćom da šarmira devojke.

Kada je imala 11 godina, američka glumica poreklom iz Ukrajine, koja se proslavila ulogom u seriji „Vesele 70-te“, reklamirala je popularne barbike.

I to ne bilo kakve, već one sa šljokicama u kosi.

Verovatno najblamantniji početak karijere doživeo je Brajan Klanston, slavni Volter iz legendarne serije „Breaking Bad“, zahvaljujući kojoj je osvojio nagradu Emi za najboljeg glumca.

Osamdesetih godina, tada gotovo anonimni Brajan je u odelu i sakou gledaocima govorio o tome koliko je sjajna krema za hemoroide.

Dvostruki oskarovac je sa sedamnaest godina snimio reklamu za Burger King.

U njoj kupuje sendvič, koji nosi pred vrata devojke koja mu se dopada.