Branimir Glavaš hitno prebačen u zatvorsku bolnicu

Tanjug

29. 03. 2015. u 21:21

Branimir Glavaš danas je hitno prebačen u zatvorsku bolnicu u Zagrebu, objavljeno je na Glavaševoj službenoj stranici na Fejsbuku, na kojoj se navodi i da je njegovo zdravstveno stanje veoma narušeno

Бранимир Главаш хитно пребачен у затворску болницу

Branimir Glavaš

Branimir Glavaš danas je hitno prebačen u zatvorsku bolnicu u Zagrebu, objavljeno je na Glavaševoj službenoj stranici na Fejsbuku, na kojoj se navodi i da je njegovo zdravstveno stanje veoma narušeno, objavio je "Večernji list".Glavaš je započeo štrajk glađu pošto je ponovo završio u istražnom zatvoru u Remetincu, a u zatvorsku bolnicu je, zbog narušenog zdravlja, bio prebačen i 11. marta, podseća list.

Glavaš je tada ubrzo vraćen u zatvor, jer nije dozvolio lekarima da ga pregledaju.

Ustavni sud je 12. januara 2015. ukinuo presudu Glavašu u slučajevima "garaža" i "selotejp", u kojima je osuđen na osam godina zatvora, a akt vratio Vrhovnom sudu, koji o njemu treba ponovo da odluči.

Pre nekoliko dana, Ustavni sud Hrvatske delimično je ukinuo odluku Vrhovnog suda kojom je Branimir Glavaš, optužen za ratni zločin nad srpskim civilima u Osijeku, vraćen u istražni zatvor, ali će u njemu ostati zbog ponavljanja postupka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

miki

30.03.2015. 12:56

Glavaš je običan kriminalac koji želi pošto poto skrenuti pažnju na sebe...Nema kukanja..Gotovina i Markač su otišli u Hag , držali se kao gospoda i dokazali svoju nevinost. A ovi glavaši , šešelji i ostali cirkusanti koji su sami sebi presudili govore koliko im je jak karakter i ljubav za domovinom.

koći

30.03.2015. 17:57

@miki - Njih dvojica su neuporedivi ,odnosno uporedivi samo za neupućene,za koje su svi isti.Dok je Glavaš,ustaša nad ustašama tjerao Srbe da piju akumulatorsku kiselinu u Osijeku dotle je Šešelj branio nacionalne interese u Hagu,a ni jedan najmanji zločin mu nije dokazan niti ga je počinio.