njuz-autor

AUTOR: Bane Grkovic

29. mar. 2015

Vučić se izvinio građanima što zbog pomeranja časovnika danas neće raditi 24 sata

aleksandar-vucic

Na radost svih protivnika reformi, i ja sam samo običan čovek, poručio je premijer Srbije

BEOGRAD, 29. mart 2015, (Njuz) – Premijer Aleksandar Vučić izvinio se građanima Srbije što zbog pomeranja vremena za jedan sat unapred i prelaska na letnje računanje vremena danas neće raditi 24 sata.

U saopštenju koje je kasno posle podne prosleđeno medijima navodi se da je premijer Vučić do poslednjeg trenutka polagao nade da će, uprkos svim preprekama, uspeti da danas ostvari svoju svakodnevnu normu od 24 sat rada, ali da to ipak neće biti moguće.

– Mogu vam reći da sam konsterniran činjenicom da nedelja, 29. mart 2015. godine, zbog pomeranja kazaljki na časovnicima traje samo 23 sata. Mislio sam da ću uprkos tome, kao i svakog drugog dana, uspeti da radim 24 sata. Ali se to nije desilo. Mislio sam da ću moći, ali eto… Na radost svih protivnika reformi i ja sam možda samo običan čovek. Kao neko ko je odgovoran i posvećen Srbiji, ja se izvinjavam građanima zbog mog današnjeg neuspeha – navodi se u saopštenju iz Kabineta predsednika Vlade Srbije.

Dalje se navodi da sve ovo nikako ne znači da je reformski put Srbije na bilo koji način ugrožen ili da je, “ne daj Bože”, Srbija stala.

– Ovo je moj lični neuspeh. Ne Vlade Srbije, ne građana Srbije. Samo moj i svu odgovornost za njega preuzimam ja. Preda mnom su sigurno neprospavane noći, noćne more, ali ja neću odustati da po svaku cenu probam da nadoknadim ovo što je mojom krivicom izgubljeno. Ako ne pre, to će biti učinjeno poslednjeg vikenda oktobra, onda kada svi oni koji danas likuju nad mojim neuspehom budu zbog vraćanja kazaljki spavali sat duže, ja ću dati sve od sebe da taj dan ne radim 24 nego 25 sati – istakao je Vučić.

Bane Grković

  1. Monika kaže:

    Hvala na izvinjenju. I, ja se evo, izvinjavam, što često kažem da ste peder. Eto!

    1. Mladjan Dinkic kaže:

      Ja gospodina premijera i ne smatram za pedera.

      Ako vam povremeno kitu izblajva doktor Stefanovic,
      ne znaci automatski da ste homoseksualac.

      To se moze svakome desiti.

  2. Teoretičar zavere kaže:

    Kako ćemo izdržati do oktobra? Nadam se da građani Srbije neće mnogo osetiti ovaj sat manje u vučićevoj borbi za bolju Srbiju i da taj sat manjka neće ugroziti munjeviti napredak Srbije u sustizanju Švajcarske, Danske i svih drugih zemalja kojima će Srbija uskoro postati uzor.

  3. Ja sam kaže:

    Komentar od juce:
    -Da bi nadoknadio izgubljeni sat zbog vracanja časovnika u nazad, Vučić će sutra raditi 26 sati.

    1. Monika kaže:

      Nego, gde je Gašić!? Jebo tačno vreme!

      1. Ja sam kaže:

        Kupuje keramicarski alat po buvljaci.
        Trebace mu opet.

        1. Monika kaže:

          Sprema se za vojsku. Usavršava se čovek, da mu se, helikopter više ne omakne!

          1. Ja sam kaže:

            Brza si od slobodnog pada sa vlasti.;-)

          2. Monika kaže:

            He he munja! ;-)

      2. Ja sam kaže:

        Dok se ne smisle sta ce sa Gasijem i zrakolomom, eto nama opet igrarije oko Seselja.

  4. Александар Хејтер kaže:

    Мислим да је очигледно да је Мишковић и овај пут умешао своје прсте како би стао на пут реформама и европској будућности Србије.

  5. Sladja kaže:

    Ne slazem se, i ne prihvatam preuzimanje odgovornosti. Niste Vi jedini krivac, dragi nas premijeru, pardoniram greska, mislila sam Premijeru, za Vas neuspeh i dvadestrocasovno radno vreme, kriva je i EU. Morala sam tu cinjenicu glasno da istaknem, i ne dozvolim da preuzimate odgovornost, svaljujete svu krivicu na svoja velika i jaka pleca, za nesto za sta niste samo Vi odgovorni. Jeste da niste nevini, jer ste odgovorni sto se niste bunili protiv takvog nametanja i ometanja radnog coveka od trsane EU, i sto niste poveli narod u protiv kampanju ovakvom diktatorskom nametanju gubljenja vremena. Za to ste odgovorni, Vi, i samo Vi.

  6. scoby kaže:

    Odmah se taj sat pauze Velikog Vodje osetio na igri (uspavanki) nase slavne fudbalske reprezentacije. Tole Lopov je bio sat bez nadzora, i eto sta bi.

  7. mirko kaže:

    Hoce li ovo pokvariti planove u vezi boljitka za 2 godine?
    Sta ces, sudbina…

  8. voya montoya kaže:

    Cela je nacija reprezentacija…Naravno hrvačka,jer smo osvojili dva odličja…

  9. nadžak efendija kaže:

    Ubuduće treba razdvojiti kazaljke od satova. Zar nije dovoljno da obrnemo kazaljke napred koliko treba, a sate računamo k'o i ranije!? Neće valjda naš put u Evropu, a i po Evropi da čeka dok mi ćeramo satove.

  10. deda Dragan kaže:

    Stvarno mi nije jasno: Toliko lajavih krelaca oko premijera a da se ni jedan ne oglasi na vreme i time ugrozi reformatorski elan.

  11. Monika kaže:

    Toliko se sjebo zbog ‘sata manje’ da je i miting otkaz'o!

  12. haha kaže:

    Kako neozbiljan covek. Pa mogao je neki les specijalisom produziti dan na 25 sati. Sta rade ti savetnici da mu ne ukazuju i na takve mogucnosti? Reko bi covek da primaju platu za svoj nerad.

    1. scoby kaže:

      Onda bi radio kao buldozer u Kolubari.

  13. zoran kaže:

    Ево овако ћемо – ти обеси сат, а ми ћемо тебе, да се ово више не би понављало…је л’ важи, премијеру?

  14. Polovni Buntovnik kaže:

    Vučić je političar izgovora. Da mu je zaista stalo našao bi način!

  15. Guslar Perun kaže:

    Zar Supermen iz Feketica nije mogao da trkne u drugu vremensku zonu , odradi tih sat vremena i vrati se nazad ? Ili bar da zaustavi vreme na jedan sat ? Mogao je al nije hteo , olenjilo se to , sad nam napredak i bolji zivot vise o koncu.

    1. zoran kaže:

      У праву си, требао је да тркне у временску рупу и тамо остане…Овако, када је остао са наше стране Алисиног огледала, нама заиста све о концу виси…

  16. Nebojša kaže:

    Isti oni koji dovode Šešelja iz Haga, pa ga vraćaju za Hag,samo da bi uništili Vučića, koji nas nezadrživo gura u progres, stoje iza ovog pakovanja vremena, i skraćivanja dana. Mogu da se kladim da će za godinu dana, baš kad on bude malterisao na Beogradu na vodi, opet da mu skrate dan na 23 sata. Ali nećete uspeti, nevidljivi neprijatelji! Imamo suficit, koji nismo imali još od cara Dušana!

    1. petar kaže:

      Mišković…

  17. Majera Michal kaže:

    vučiću aleksandre nahrani Svinje i ništa ne diraj dosta si sranja napravio!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *