Ko su najlepše devojke sajma automobila?

U okviru 52. međunarodnog salona automobila i 9. sajma motocikala, održan je izbor za najlepšu hostesu. Za Mis sajma 2015. proglašena je Žaklina Ćurčić, sa štanda kompanije Mitsubishi.

Automobili

Izvor: B92

Nedelja, 29.03.2015.

12:50

Default images
Sanja Stankoviæ (prva pratilja), Žaklina Æurèiæ (Mis sajma), Dragana Pureta (druga pratilja); Foto: Beogradski sajam

Za prvu pratilju izabrana je Sanja Stanković sa štanda Volkswagena, dok je zvanje 2. pratilje pripalo Dragani Pureti, koju su posetioci mogli da vide na Audijevom izložbenom štandu.
Žaklina Æurèiæ, Sanja Stankoviæ, Dragana Pureta i Katarina Obradinoviæ, najlepša po izboru publike (Foto: Beogradski sajam)
U izboru je učestvovalo 60 devojaka, a o pobednicama je odlučivao žiri u sastavu: Kristina Bralović, (Mis salona 2014), Maurizio Vala (direktor DDOR Novi Sad), Sreten Koković (modni fotograf), i Bojan i Marko, lica sa bilborda iz ovogodišnje reklamne kampanje za sajam automobila.
Foto: Beogradski sajam
Publika je putem Facebook-a izabrala svog favorita, Katarinu Obradinović, sa štanda Grand Motorsa, ovlašćenog uvoznika vozila marki Ford, Volvo, Infiniti, Jaguar i Land Rover.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: