EURO: Holandiji, Italiji tek po bod

Svetski sport - Subota 28.03.2015 - 22:07

Holandija je sve dalje od Francuske, Italija je ispustila prvo mesto, a Belgija i BiH se ubedljivim pobedama vratili u borbu za Evropsko prvenstvo 2016. godine.

Foto: Beta/AP Foto: Beta/AP

U derbiju dana Turska je umalo šokirala Amsterdam, osvojila je bod protiv Holandije sa 1:1 i ostavila "oranje" na šest bodova od lidera grupe A Češke.

U grupi B, Belgija je pregazila Kipar 5:0 i smanjila zaostatak za liderom na tri boda, dok je BiH sa 3:0 u Andori vratila nadu da se izbori bar za baraž. U grupi H, Bugarska je odolela Italiji sa 2:2.

U grupi A, pred letnje okršaje Češka je i dalje lider iako se okliznula protiv autsajdera, Island se primakao lideru, a Holandija ostala iza njihovih leđa.

U grupi B, Vels je preuzeo lidersko mesto, ima dva boda više od Izraela, a tri od Belgije, ali rivali imaju po meč manje. BiH je stigla do prve pobede, a sledeći meč će odlučiti da li će se boriti za EP do kraja.

U grupi H, Italija je remijem u Sofiji prepustila prvo mesto Hrvatskoj, pred duel u Zagrebu u junu. Norveška je na dobrom putu da izbori baraž.

U ranije odigranim utakmicama pobede su ostvarili Hrvatska, Island, Vels i Azerbejdžan.

B92

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: