LAŽNI DŽENTLMEN: Vozač GSP-a prevario javnost

Kada je novinarka B92 Suzana Trninić, koja se zadesila u autobusu u kojem se ovaj lep gest desio, to objavila na tviteru, svi su počeli da se raspituju o vozaču čiji je gest vredan divljenja. 

Dva dana je bilo potrebno da se sazna da je reč o pogrešnom heroju.
Suzani Trninić, novinarki B92, stigao je mejl od vozača GSP Željka Postića sa tačnim opisom događaja iz autobusa. Ubrzo je shvaćeno da je on pravi heroj iz autobusa "31".

Lažni heroj GSP:

- Nisam hteo nikog da obmanem. Desila mi se ista situacija kao i kolegi. Mnogo mi je žao što je ovako ispalo.

On kaže da je došlo do zabune i objašnjava:

- Završio sam smenu oko 12 sati i došao u zgradu GSP-a jer su me zvali. Tu su me svi sačekali i pričali o incidentu i odmah su došli i novinari. Nisam hteo nikog da prevarim. Javno želim da se izvinim kolegama, novinarima i da kažem da je došlo do zamene identiteta - govori Žulević
 
Čim je saznao da su novinari tražili njegovog kolegu Željka Postića, našao je njegov broj telefona i pozvao ga.

Od kolege je saznao, kako kaže, da je Postić tog dana vozio autobus na liniji 31, zaustavio vozilo i rekao da neće krenuti dok neko ne ustane trudnici.
 
-Čuo sam da je ušla na druga vrata, a kod mene je trudnica ušla na prva. On je, kaže, zatvorio sva vrata i ustao kako bi rekao svima da neće krenuti dalje dok neko ne ustane trudnici. Ja to nisam uradio, samo sam podigao ručnu i čeko da neko ustane trudnici iz mog autobusa - objašnjava Dragan

Izvor: Blic

Pogledajte još