Nova Energija: Hitler poludeo – Čekao dva sata u redu za poštu!

Povod za ovaj video bila je predstojeća regionalna konferencija o Internet ekonomiji – Nova Energija, koja će se održati od 29. aprila do 3. maja na Kopaoniku.

U toku trodnevnog programa više od hiljadu učesnika čuće različite vizije unapređenja privrede ovog regiona, a desetine najstručnijih predavača razmatraće poslednje trendove iz oblasti Internet poslovanja. Cilj konferencije je da ove ideje dopru i do ušiju ljudi u samom vrhu vlasti kako bi se sve više ulagalo u “domaću pamet” i kako bi se regulisala oblast elektronskog poslovanja.

(old_image)

“Pogrešna je percepcija da će reindustrijalizacija i poljoprivreda spasiti srpsku privredu, jer neće. Ekonomija znanja, odnosno Internet ekomija će to uraditi.” , navode organizatori.
Nova Energija će okupiti sve relevantne Internet preduzetnike, marketing i PR stručnjake, nezavisne novinare, vlasnike medija, državne predstavnike, nevladine organizacije i agencije, korporacije, udruženja i ostale pojedince koji žele da unaprede svoje poslovanje.

Učešće na konferenciji je besplatno za sve zainteresovane, obezbeđene su i specijalne cene aranžmana od 25 eura za noćenje na bazi polupansiona, a omogućen je i Family&Pet friendly smeštaj. Prijave su otvorene na sajtu konferencije. www.novaenergija.rs

“Mi već jesmo bogato društvo, samo se mnogo krade i rasipa. Naše poljoprivredno, turističko, intelektualno i kreativno bogatstvo bi nas za jednu deceniju, kada bi se iskoristilo kako treba, načinilo jednom od najbogatihih zemalja u regionu”, kaže jedan od predavača na konferenciji – Lazar Džamić, šef brend planiranja za Zapadnu Evropu u Google kretivnom timu ZOO. On dodaje da je konferencija i prilika da se prezentuju dešavanja u digitalnim medijima i tehnologijama, koje menjaju igru u poslovnoj i socijalnoj sferi modernih društava.

Među predavačima nalaze se i Yossi Levy – Ambasador Izraela u Beogradu, Filip Vukša – aktivista, Slobodan Georgiev – BIRN, Vladimir Pavlov – Pokrajinski sekretar za nauku i tehnološki razvoj AP Vojvodina, Veselin Jevrosimović – ComTrade, Komlen Lalović – Ministarstvo Odbrane, Dražen Maravić – MUP Republike Srbije, Zorana Jovanović – modna blogerka, Milan Vučićević – bloger, Istok Pavlović – WorldWide i brojni drugi stručnjaci.
Pored predavanja, panela i radionica organizovane su i druge aktivnosti kako bi boravak na konferenciji bio što zanimljiviji. Garantovan je najbolji provod za 1. maj i zato se potrudite da obezbedite sebi mesto na ovoj konferenciji.

(old_image)
Pogledajte još